Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012


Leo 2 parelash2 Παρελάσεις: Μην προσβάλλετε άλλο τις Ένοπλες ΔυνάμειςΠαρελάσεις: Μην προσβάλλετε άλλο τις Ένοπλες ΔυνάμειςΜην προσβάλλετε άλλο τις Ένοπλες Δυνάμεις
Η ημέρα της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου πλησιάζει. Ο φόβος επεισοδίων από διάφορους χώρους της Αριστεράς και των αναρχικών, αλλά και από «αντιφρονούντες» είναι μεγάλος. Η Ελληνική Πολιτεία καλείτε να διασφαλίσει τις παρελάσεις, και να επιτρέψει στις Ένοπλες Δυνάμεις να τονώσουν το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων. Τα μέτρα όμως που θα ληφθούν,και που αφήνει να «διαρρεύσουν» η κυβέρνηση, είναι αποκαρδιωτικά.
Χιλιάδες αστυνομικοί και άνδρες των ΜΑΤ θα κατακλύσουν τους χώρους των παρελάσεων, και ο κόσμος, ο απλός Έλληνας πολίτης που θέλει με το παιδί του και την οικογένειά του να καμαρώσει την στρατευμένη νεολαία να παρελαύνει, θα μπορεί να το κάνει μόνο από απόσταση δεκάδων μέτρων, και από συγκεκριμένα σημεία(!), αφού σχεδιάζεται να του ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ η πρόσβαση σε πολλά σημεία της διαδρομής της παρέλασης.
Ο Ελληνικός στρατός με τα χιλιάδες χρόνια παράδοσης και ιστορίας, θα κληθεί να παρελάσει σαν στρατός κατοχής στην ίδια του την χώρα. Η παρακμή του πολιτικού συστήματος σε όλο της το «μεγαλείο»!!!. Και η προσβολή που γίνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι πολύ μεγάλη, και πολύ βαριά. Δεν γίνεται κύριοι της κυβερνήσεως ο στρατός μας να παρελαύνει με θεατές… τα ΜΑΤ, είναι αδιανόητο. Ούτε οι Γερμανικές αρχές κατοχής το 41-44 δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Ακόμα και η Βέρμαχτ επέτρεπε σε όποιον ήθελε να παρακολουθεί τις παρελάσεις της. Έχει αντιληφθεί κανείς στην κυβέρνηση, το τι αντίκτυπο θα έχει στο ηθικό στρατού και λαού,το θέαμα να παρελαύνουν στρατιωτικά τμήματα σε άδειους δρόμους;
Αφού το παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα ανέχτηκε δεκαετίες τώρα την κάθε αριστερή σέχτα και την κάθε αναρχική γκρούπα, να τα κάνει μπάχαλο ατιμώρητα,και σε πολλές των περιπτώσεων να επιβραβεύονται κιόλας για τις «ενέργειές» τους, εισπράττει σήμερα τα επίχειρα. Η απειλή του μπάχαλου,του γιαουρτιού,και της μούντζας,οδηγεί τους κρατούντες σε αυτή την χώρα να προσβάλλουν πάλι τον λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δεν είμαστε αρμόδιοι να βρούμε λύση για το τι πρέπει να γίνει. Αλλά θεωρούμε ΤΡΑΓΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που σχεδιάζεται.
Και το έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας: Αν αυτό το κράτος δεν μπορεί να διασφαλίσει μια κοινωνική -Εθνική εκδήλωση διάρκειας μιας ώρας, τότε αυτό το κράτος δεν έχει απλά πρόβλημα λειτουργίας, έχει πρόβλημα ΥΠΑΡΞΕΩΣ. Αν αυτό το κράτος δεν μπορεί να διασφαλίσει στους νομοταγείς πολίτες του -που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία- να παρακολουθήσουν μια παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων, τότε αυτό το κράτος,και η δομή του πρέπει να ανατραπούν ριζικά.
Ας κόψουν τον λαιμό τους λοιπόν οι κυβερνώντες, να βρουν μια λύση, που δεν θα προσβάλει τον λαό, τις Ένοπλες Δυνάμεις,  την ιστορική μνήμη, και το όποιο Εθνικό Φρόνημα απέμεινε. Τόσο απλά. Σε αντίθετη περίπτωση, την επόμενη φορά αυτοί που θα πετούν γιαούρτια και θα μουντζώνουν δεν θα είναι οι γκρούπες, οι σέχτες, οι «δεν πληρώνω» και τα 15χρονα των σχολείων, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Αυτό να το ξέρουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου