Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012


Αξιωματικοί με "Ήθος"
Αξιωματικός στην υπηρεσία που διώκει τις απάτες είναι ο σημερινός βαθμοφόρος «βαρέων βαρών» [λόγω σωματοδομής] που και αυτός υπήρξε στενός συνεργάτης  πρώην Τμηματάρχη που κάποτε στοχοποιήθηκε για διαφθορά και στη συνέχεια ως συνταξιούχος ίδρυσε εταιρεία Security και έγινε ιδιοκτήτης καφετέριας στο Κολωνάκι. Και οι δυο τους ένα φεγγάρι βρέθηκαν στο περιβόητο Τμήμα ΗΘΩΝ.
Ο πρώην Τμηματάρχης  της αμαρτωλής υπηρεσίας, έχει και ως «συνέταιρο» άλλο αποστρατευμένο «μπουμπούκι» της ΕΛ.ΑΣ  για τον οποίο στις καταγεγραμμένες συνομιλίες σε μεγάλη υπόθεση που κατέγραφε η ΕΥΠ, κατηγορούμενος ακούγεται να λέει ότι: « … αυτόν τον αγοράζουμε μαζί με τα έπιπλα του γραφείου του».    
Ο κολλητός του πρώην Τμηματάρχη, ο σημερινός «βαρέων βαρών» θεωρείται από τους συναδέλφους του ως «φούσκα» καθώς αυτός είναι ο ... χαρακτηρισμός των δικογραφιών που αναλαμβάνει. Μηδέν εις το πηλίκιον… Επομένως ή είναι ανίκανος ή και αυτός δiεφθαρμένος.
Να τους χαίρεστε κύριε Δικόπουλε και αυτόν και άλλον Αστυνόμο -επίσης με περιττά κιλά- που μαζί εδώ και μια δεκαετία, εξακολουθούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις και να διαφεντεύουν μια υπηρεσία βουτηγμένοι
στο βούρκο.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου