Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012


 Με κόκα και "μαύρο"
Συνελήφθη στα Σπάτα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής [που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης], ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από πληροφορία για ημεδαπό που δραστηριοποιείται στη πώληση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στα Σπάτα Αττικής, σε μικροεμπόρους-χρήστες ναρκωτικών ουσιών οι οποίοι στη συνέχεια προμήθευαν άλλους χρήστες, εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και ακολούθησε η σύλληψή του.
Κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –2.720- γραμ.
Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους –35- γραμ.
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Στον Ασπρόπυργο  συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο Αττικής, πάλι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας (1) άνδρας και μία (1) γυναίκα ημεδαποί, ηλικίας 29 και 39 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από πληροφορία για ημεδαπούς που δραστηριοποιούνται στην πώληση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και ακολούθησε η σύλληψή τους.
Κατασχέθηκαν:
 Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –1.063- γραμ.
 Ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι.
 Το χρηματικό ποσό των –90- ευρώ. 
 Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
 Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου