Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού του.
Η συνεδρίαση διεξήχθη σε υψηλό επίπεδο ευπρέπειας και ήθους, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Κάτω από το βάρος των διαφαινόμενων εξελίξεων στη χώρα, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με πλήρη ευθύνη και βαθειά επίγνωση του ρόλου που καλείται να αναλάβει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ενέκριναν:
Τη συμμετοχή στις Εθνικές εκλογές όποτε και αν πραγματοποιηθούν.
Τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό.
Τις αρχές και τους βασικούς άξονες του πολιτικού προγράμματος του κόμματος που παρουσίασαν ειδικοί επιστήμονες αλλά και στελέχη του Συνδέσμου.
Τη στελέχωση της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Τη διεξαγωγή του πρώτου τακτικού συνεδρίου με βασικό θέμα την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και του ηγετικού τομέα του κόμματος, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα. Την ματαίωση του Συνεδρίου εφόσον στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.
Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα, ότι στην περίπτωση προκήρυξης εκλογών, το υπάρχον Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο έχει την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη της, ώστε να οδηγήσει το ΣΥΝΔΕΣΜΟ στις εκλογές.
Γίνεται πλέον προφανές ότι η σοβαρότητα, η αποφασιστικότητα και η υπευθυνότητα των μελών και στελεχών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σε συνδυασμό με τη θέληση προσφοράς και την αγάπη για την τόπο μας, αποτελούν τα εχέγγυα επιτυχίας της αποστολής που θα κληθεί από τον Ελληνικό λαό να αναλάβει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, σε αυτήν την δυσμενή περίοδο της Πατρίδος μας.

Ναυαρίνου 17, Αθήνα, ΤΚ 10680
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  211 182 6004
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Πανταζής  Βασίλειος      6936872219
Αναπληρωτής                     : Διαμάντης Θεόδωρος   6944989376     
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά  10:00 έως 13:00
Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από 17:30 - 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου