Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012


Τι σχέση μπορεί να έχουν οι συλλήψεις 31 αλλοδαπών σε παράνομη λέσχη απένατι από το πολυτεχνείο που είχαν πάνω τους 4 εκ τούρκικες λίρες με τα επεισόδια στην Αθήνα?
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Α.Τ. και Τ.Α. Ομονοίας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αβέρωφ στο κέντρο των Αθηνών, που είχε διαμορφωθεί σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη, συνελήφθησαν τριάντα ένας αλλοδαποί (29 υπήκοοι Μπαγκλαντές και 2 Πακιστάν) να συμμετέχουν.......
στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι ραμί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το παιχνίδι διεξαγόταν σε εννέα τραπέζια και σαν μέσο διεξαγωγής του χρησιμοποιούσαν τράπουλες ποντάροντας παράλληλα χρήματα.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
* Δύο ηλεκτρονικά τυχερά παιγνιομηχανήματα.
* Το χρηματικό ποσό των 368 ευρώ.
* Το χρηματικό ποσό των 4.000.000 λιρών Τουρκίας.
* Το χρηματικό ποσό των 4 δολαρίων Η.Π.Α.
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και συνελήφθησαν επιπλέον τριάντα τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στα τυχερά παίγνια, πλην όμως στερούντο άδειας παραμονής στην χώρα μας.
Το ερώτημα είναι..Πως και γιατί είχαν τέτοιο μεγάλο ποσό πάνω τους και μάλιστα σε τούρκικα χαρτονομίσματα...εντελώς τυχαία δίπλα από το Πολυτεχνείο?
Επίσης περίεργο είναι το που βρίσκουν τα χρήματα κάποιοι περιφερόμενοι στα σοκάκια γύρω από το Πολυτεχνείο για να συντηρούνται καθημερινά,και για να αγοράσουν βενζίνη για να φτιάξουν εκατοντάδες βόμβες μολότοφ....την στιγμή που κάποιοι από αυτούς δηλώνουν άνεργοι,κάποιοι άλλοι περαστικοί λαθρομετανάστες που θέλουν να πάνε αλλού και όχι να παραμείνουν εδώ....
Όπως αποκαλύπτει το defence.net
Τριάντα εννέα από τους συλληφθέντες 12/2/12 δεν δήλωσαν επάγγελμα και μέσα σε αυτούς ήταν και οι ξένοι. Στην κατοχή των ξένων βράθηκαν μαχαίρια, χάρτες του κέντρου της Αθήνας, υλικό ασύρματης επικοινωνίας (από τις 4 το απόγευμα οι κουκουλοφόροι είχαν σταματήσει να μιλάνε στα κινητά μεταξύ τους!).
Οι περισσότεροι ομολόγησαν ότι τους είχαν πλησιάσει "κάποιοι" και τους είχαν πει ότι θα γίνουν επεισόδια και θα είχαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν τα μαγαζιά. Μάλιστα τους είχαν δώσει και προσημειωμένους χάρτες, αλλά και κουκούλες! Τις βόμβες μολότοφ τις έφτιαξαν μόνοι τους ή τους τις έδωσαν ομοεθνείς τους.
Να θυμηθούμε επίσης τις δηλώσεις του πρώην τούρκου προέδρου ποιοι έκαιγαν συστηματικά την Ελλάδα?
Να θυμηθούμε τις πρόσφατες συλλήψεις Τούρκων στα επεισόδια   του Ιουλίου..Φώτο από την εφημερίδα της αστυνομίας...
Περίεργο ρόλο στα επεισόδια της Κυριακής έπαιξαν οι πρυτανικές αρχές,η αστυνομία και κάποιοι παραπολιτικοί κηφήνες της αριστεράς που δρουν χρόνια τώρα στα ΜΜΕ.
Όλοι αυτοί με τις κινήσεις τους βοήθησαν να γίνει όλο αυτό το μπάχαλο.Διαλύοντας μια ειρηνική συγκέντρωση χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων,που όπως έδειχναν οι προβλέψεις θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα στους επαγγελματίες ανθέλληνες,τον δικομματισμό και της προσκυνημένης νεοταξικής  κυβέρνησης Papadimos.
Για άλλη μια φορά τα κατάφεραν τέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου