Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012


Στήνουν νέες «Υπατίες» στην Αθήνα
Κάποιοι διώχνουν τους Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχους, απόρους και αστέγους που με το κρύο είχαν βρει καταφύγιο σε μερικές από τις συνολικά 24 Λέσχες Φιλίας (πρώην ΚΑΠΗ, βλ. φωτογραφία) του Δήμου Αθηναίων και βάζουν μέσα τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες και παραβατικούς! Με λίγα λόγια, το κύμα ψύχους που πλήττει αυτή την εποχή τη χώρα μας, το πληρώνουν και πάλι οι Έλληνες και δη οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι αν και φορολογούνταν και φορολογούνται σκληρά, βρέθηκαν στο δρόμο.... Και εκεί όμως, διώκονται ή πέφτουν θύματα 
διάκρισης, ώστε να τακτοποιηθούν τα αγαπημένα παιδιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι λαθρομετανάστες. Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Λέσχη Φιλίας στην οδό Κίου 5 στην Κυψέλη, στη Λέσχη Φιλίας στην οδό Αγ. Μελετίου και στον Πολιτιστικό Χώρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.
Φυσικά, τη νύφη πληρώνουν οι Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχοι γέροντες, που πηγαίνουν στους παραπάνω χώρους για να κάτσουν στη θέρμανση και πρέπει εκεί να συνυπάρξουν με λαθρομετανάστες, τοξικομανείς και παραβατικούς. Πάλι στην απέξω οι Έλληνες και δη οι γέροντες, για να εξυπηρετηθούν οι λαθρομετανάστες και οι παραβατικοί! Αυτά εισπράττουν από την Πολιτεία! 
Κι ας διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου ότι «οι Λέσχες Φιλίας λειτουργούν σε επίπεδο συνοικίας και γειτονιάς για να προσφέρουν υπηρεσίες στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι χώροι όπου οι ηλικιωμένοι Αθηναίοι μπορούν να αναζητήσουν ανθρώπινη ζεστασιά, κοινωνική υποστήριξη, επαφή με συνομήλικους, ενημέρωση, ψυχαγωγία»...
Από την άλλη, ο Δήμος Αθηναίων, κατέθεσε μήνυση για την κατάληψη του παλιού καφενείου δίπλα στη Νομική Σχολή-ορμητήριο των αντιεξουσιαστών του Σόρος. Αποτέλεσμα ήταν να πάνε τα ΜΑΤ και να εκκενώσουν την «κατάληψη» της οδού Σόλωνος. Αλλά εκεί, οι του Δήμου Αθηναίων ήθελαν να προστατεύσουν ένα ακίνητο-βιτρίνα (είχαν σπάσει τη θύρα του ακινήτου με βαριοπούλες), καθώς εκεί βρίσκεται και το Πολιτιστικό Κέντρο, από τους διαφόρους επαγγελματίες «αλληλέγγυους» που βρήκαν ευκαιρία να δημιουργήσουν άλλη μια «κατάληψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου