Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012


 Πατέρας και γιος με 1.200 κιλά
Συνελήφθησαν σήμερα  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης,ένας 18χρονος  για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και αντίσταση, καθώς επίσης και ο 44χρονος πατέρας του, κατηγορούμενος για αντίσταση. Επιπλέον αναζητούνται άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι έπραξαν από κοινού με τον 18χρονο την κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός όμως δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Κατά τη διαφυγή του και στη διαδρομή, δύο επιβαίνοντες στο όχημα, αποβιβάστηκαν εν κινήσει από αυτό, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ ο 44χρονος πατέρας του 18χρονου δράστη, οδηγώντας άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό όχημα, προκειμένου και ο 18χρονος να διαφύγει τη σύλληψη.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουνν και τα δύο οχήματα, ενώ κατά την σύλληψη τους, ο 18χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.
Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του, μετέφερε είκοσι τρεις (23) σάκους, με μεταλλικούς συνδετήρες σιδηροδρομικών γραμμών, συνολικού βάρους χιλίων διακοσίων (1.200) κιλών περίπου, τους οποίους είχε αφαιρέσει από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, που αναζητούνται, από αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Κατασχέθηκαν οι μεταλλικοί συνδετήρες προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο τους και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου