Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


Χανιά - Ηράκλειο ...  με μια βαλίτσα με ηρωίνη!Mια βαλίτσα ηρωίνη
Με μοναδική αποσκευή μια βαλίτσα, κι αυτή γεμάτη ... ηρωίνη, έφθασε στο Ηράκλειο, από τα Χανιά, ένας 28χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην παραλιακή του Ηρακλείου.
Στη βαλίτσα του αλλοδαπού βρέθηκε ποσότητα - μαμούθ, 3.855 γρ. ηρωίνης (!), ωστόσο ο ίδιος δε φαίνεται, μέχρι στιγμής συνεργάσιμος.
Ο 28χρονος ερχόταν από τα Χανιά στο Ηράκλειο. Στην περιοχή του Τάλως ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έπεσε, όμως, πάνω στο "καρτέρι" που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο Αλβανός αρνήθηκε αρχικά να δώσει τα στοιχεία του, ενώ όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τον κωδικό για να ξεκλειδώσουν την κλειδωμένη βαλίτσα που κρατούσε, εκείνος αρνήθηκε και πάλι. Όμοια ήταν η στάση του Αλβανού και όταν του ζήτησαν το PIΝ για να ανοίξουν το κινητό του τηλέφωνο, που - περιέργως - ήταν κλειστό. Ο 28χρονος προφασίστηκε ότι δε γνώριζε τον κωδικό και ότι το κινητό δεν ήταν δικό του.
Ο αλλοδαπός άνδρας έχει συλληφθεί, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αφενός αν τα στοιχεία της ταυτότητάς του που έδωσε, είναι αληθή αλλά και το ρόλο του στη διακίνηση της τεράστιας ποσότητας ηρωίνης. Ο 28χρονος, πάντως, αν τα στοιχεία που έχει δώσει είναι πραγματικά, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, παρά μόνο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου