Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


Έρχεται αποκάλυψη για το τζόγο
Σας παραθέτουμε τρεις ειδήσεις με παράνομα παίγνια ανά την Ελλάδα. Σε Καλαμάτα, Κοζάνη και Γιαννιτσά. Η παραπάνω φωτογραφία μάλιστα είναι από τα τελευταία κατασχεθέντα στην Καλαμάτα. Σε λίγο στο Crimes on air μια αποκάλυψη βόμβα?
Συνελήφθησαν, (08-01-2012) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός, προσωρινός υπεύθυνος καταστήματος, καθώς και δύο (2) ακόμα ημεδαποί, 44 και 48 ετών αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Ειδικότερα,  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα καφετέρια, ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής, όπου κατέλαβαν τον 39χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να έχει θέσει σε λειτουργία, επτά (7) ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να επιτρέπει την διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε δύο από αυτούς, στον 44χρονο και τον 48χρονο. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, καθώς και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται η 31χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος. 
ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Συνελήφθησαν  (08-01-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, οχτώ (8) ημεδαποί άνδρες, 40, 54, 68, 44, 42, 43, 35 και 78 χρονών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 40χρονου, διαπιστώθηκε ότι αυτή επέτρεπε στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ». 
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
μια (1) μάρκα με την επιγραφή DEALER,
μια (1) τράπουλα με πενήντα δύο (52) φύλλα ,
μία (1) κόκκινη μάρκα,
σαράντα εννιά (49) λευκές μάρκες και
εκατόν είκοσι οχτώ (128) μπλε μάρκες .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 
Η σύλληψη των ανωτέρω έγινε στο πλαίσιο στοχευόμενων αστυνομικών ελέγχων, που ενεργούνταν κατά την περίοδο των εορτών σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων. 
Ειδικότερα, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων διαπιστώθηκαν επτά (7) περιπτώσεις διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων (4 στην Φλώρινα, 2 στην Κοζάνη και 1 στην Καστοριά). 
Συνολικά συνελήφθησαν 27 ημεδαποί και κατασχέθηκαν: 
16 παιγνιομηχανήματα (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές),
τέσσερεις χιλιάδες τετρακόσια σαράντα εννιά (4.449) ευρώ,
ζάρια,
μάρκες και
τράπουλες.
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Το Σάββατο (07.01.2012) Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών πέτυχαν τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 58 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. 
Αναλυτικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείου), διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε θέσει σε λειτουργία (8) Η/Υ, στους οποίους ήταν εγκατεστημένα προς λειτουργία τυχερά παίγνια. 
Συνολικά κατασχέθηκαν (8) Η/Υ, με τα παρελκόμενά τους, ενώ τελικά συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου