Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012


Τελικά μας έσωσαν οι"μετανάστες";
Θυμάται κανείς τα ψέμματα των αριστερών- αντιρατσιστών; Τελευταία υπάρχει μια τάση (από το ίδιο το σύστημα) "αγιοποίησης" της αριστεράς μέσα από την κριτική για τους ψεύτες πολιτικούς.
Συνεχώς μας προβάλουν τον Τσίπρα ως τον κριτή των πάντων. Αυτός και τα δικά του ψέμματα ούτε τα κρίνουν ούτε τα προβάλλουν. Δεν είναι μόνο ο Τσίπρας βέβαια με τον Σύριζα αλλά όλο το αριστερό πλέγμα με τις δεκάδες οργανώσεις, κόμματα, αποκόμματα, "πρωτοβουλίες" κλπ. Πάντα στο απυρόβλητο, πάντα να κατηγορούν και πάντα το σύστημα (που δήθεν πολεμάνε) να τους χαϊδεύει... Λογικά αν πολεμούσαν το σύστημα, αν το απειλούσαν, θα τους πολεμούσε κι αυτό. Ούτε τα ΜΜΕ των εργολάβων θα τους πρόβαλαν συνεχώς, ούτε οι πολιτικοί θα τους προσκυνούσαν, ούτε η δικαιοσύνη θα τους χαρίζονταν.
Ας θυμηθούμε όμως τα ψέμματα αυτών που μας παρουσιάζονται ως "σωτήρες". Τα έλεγαν πριν από 20 χρόνια και πολλά από αυτά συνεχίζουν να τα αναμασούν: 
1) Οι λαθρομετανάστες θα σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία!!! Τα έσωσαν;
2) Δεν θα ανεβάσουν οι ξένοι την εγκληματικότητα!!! Τι λέτε έχει αλλάξει τίποτα από το 1990 μέχρι σήμερα;
3) Οι Έλληνες ευημερούν χάρη στους "μετανάστες"!!! Ευημερείτε και δεν το καταλάβατε;
Το τελευταίο το χρησιμοποίησαν τότε που φούσκωνε το χρηματιστήριο και πριν την Ολυμπιάδα, η οποία έγινε -σύμφωνα με τους ψεύτες- χάρη στους ξένους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου