Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012


Συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ . ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ !
Ποσότητα ηρωίνης και 90 ναρκωτικά χάπια είχαν στην κατοχή τους διακινητές ναρκωτικών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ένας 29χρονος αλλοδαπός συνεργός τους. 
Οι διακινητές συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς...
 του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου και την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου.
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αστυνομικές έρευνες και επιτηρήσεις χώρων και προσώπων, πραγματοποιήθηκε, χθες τα ξημερώματα, οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ερευνήθηκαν οικίες και αυτοκίνητα των δραστών καθώς και εξωτερικοί υπαίθριοι χώροι, που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών ως «καβάντζες».
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• συνολική ποσότητα ηρωίνης διακοσίων ενός (201) γρ. 
• μικροποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης και
• ενενήντα (90) ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου