Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012


Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε ;...Ποιός είσαι ρε χαμένε; Ψευτόμαγκα !
Ο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κουλούρης Κίμωνας εκ Κερκύρας ορμώμενος και πασόκος απο τα γεννοφάσκια του απέδειξε περίτρανα πώς κάποιοι που κατέστρεψαν την πατρίδα υπολογίζουν τους νόμους!
Ακούσον άκουσον το θεώρησε λέει ο ψευτόμαγκας   υπερβολικό ενώ δεν είχε ταυτότητα να του ζητήσουν τα στοιχεία του!
 πάτησε γκάζι δε να πατήσει τους ανθρώπους και τους νόμους που ισχύουν μόνο για εμάς τα κορόιδα .
Κύριε Παπαιωάννου εδώ μόκο δεν μιλάμε ανεξάρτητη η δικαιοσύνη ;Χθες το βράδυ, λίγο με τά τις 11 το βράδυ παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στην συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.
 Σε αυτό το κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, παραβίασε τον σηματοδότη. Έγινε όμως αντιληπτός από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον καταδίωξαν για την παράβαση.
Το αυτοκίνητο του Κίμωνα Κουλούρη, τελικά  σταμάτησε. Οι άνδρες ζήτησαν τα στοιχεία του υπουργού και εκείνος προσπάθησε να φύγει. Ξεκίνησε το όχημα  και  τραυμάτισε τον έναν αστυνομικό  της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν μπροστά από το αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τελικά συνελήφθη, του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στην αστυνομική Διεύθυνση Καισαριανής.
Ο αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Ελέγχεται αν βρισκόταν υπότην επήρρεια αλκοόλ.
Είναι όμως απορίας άξιο,  που νόμισε ότι θα είναι υπεράνω του νόμου. Αυτός που βρέθηκε στην βουλή για να νομοθετεί, να παραβιάζει τη νομοθεσία, αλλά και να τραυματίζει τον αστυνομικό που παίζει την ζωή του κάθε ημέρα στους δρόμους της Αθήνας ! 
Ακούσον άκουσον το θεώρησε λέει ο πρασινοφρουρός υπερβολικό ενώ δεν είχε ταυτότητα να του ζητήσουν τα στοιχεία του αφού είπε το όνομά το!
Κύριε Παπαιωάννου εδώ μόκο δεν μιλάμε ανεξάρτητη η δικαιοσύνη ;
Μόνο που το αδίκημα αντίσταση κατά της αρχής διώκεται αυτεπάγγελτα ενώ ο τραυματισμός πρέπει να υποβάλει μήνυση ο  Αστυνομικός της Δίας και να πληρώσει και 100 ευρώ ενώ ο Κίμωνας θα φέρει καμιά δεκαριά δικηγόρους έτσι δεν Κουλούρη  κoλώπαιδο του κερατά ;
Για όσους δεν το θυμούνται ειναι ο υπουργάρας που έβρισε την Παναγία σε live σε αντιπαράθεση με την βουλευτή Παπακώστα !
Βλέπεις ο τσάμπα μάγκας σε γυναίκες και νομοταγείς τον παίρνει αλλά όλα εδώ πληρώνονται κωλοπαιδο του κερατά 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου