Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012


Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε οικία, καθώς και μία κλοπή σε οικία.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 23,24,26 και 28 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας ...............
από πρόθεση . 
Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση, με σκοπό τη διάπραξη ένοπλων ληστειών και κλοπών και όπως προέκυψε αλλάζοντας κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει τις παρακάτω ληστείες: 
Την (24-11-2011) το απόγευμα, στο 10,4ο χλμ. Εθνικής Οδού Κορίνθου –Τριπόλεως, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από (2) υπαλλήλους χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Την (25-12-2011) το βράδυ, στο 10,4ο χλμ. Εθνικής Οδού Κορίνθου –Τριπόλεως, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από (2) υπαλλήλους χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Την (27-12-2011) το απόγευμα, στο Σοφικό Κορινθίας, εισήλθαν σε σπίτι και αφού τον τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει, χρηματικό ποσό, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Την (2-1-2012) το απόγευμα, στο Σοφικό Κορινθίας, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη χρηματικό ποσό. 
Την (4-1-2012) και νυχτερινές ώρες, εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου