Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012


Ορδές λαθρομεταναστών προσπάθησαν να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον ...Εβρο
 Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να φυλάσσουμε τα σύνορά μας !
Οι λαθρομετανάστες έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και επετράπη η είσοδός τους στην χώρα μετά από μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στο Διδυμότειχο ... 
Σε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση εξελίχθηκε ακόμα μία προσπάθεια για τη φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας.
Αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής μεγάλη ομάδα λαθρομεταναστών στην τουρκική όχθη και αμέσως ξεκίνησε η προσπάθεια για την αποτροπή της εισόδου τους στην Ελλάδα. 
Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις συνήθως επιλέγεται η δήλωση της Ελληνικής παρουσίας. Γι’ αυτό το λόγο περιπολικά με σειρήνες και φάρους για αρκετή ώρα περιπολούσαν συνεχώς κοντά στο ποτάμι. 
Σκοπός ήταν να αντιληφθούν οι Τούρκοι την παρουσία των λαθρομεταναστών και να τους απομακρύνουν από την περιοχή. 
Βέβαια η συγκεκριμένη αντίδραση που ακολουθείται συχνά έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα καθώς οι λαθρομετανάστες, θα απομακρυνθούν και θα επιστρέψουν από άλλο σημείο. . . 
Οι ευθύνες βέβαια σε καμία περίπτωση δε βαραίνουν τους αστυνομικούς. 
Για να λυθεί το πρόβλημα απαιτείται πολιτική απόφαση...Αλλά από την παρούσα ηγεσία του Υπουργού Παπουτσή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Καλά οργανωμένο σχέδιο για δήθεν πολιτισμική Ελλάδα και μια ημέρα θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας !
Για αυτό και πολλά ακόμη κακά της Πατρίδος την ευθύνη την έχουμε εμείς οι ίδιοι γιατί όταν ψηφίζεις για να έχεις υπουργό έναν άσχετο που απλώς μισεί ότι αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε νόμος και τάξη δεν μπορεί να είσαι ανεύθυνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου