Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012


"Έκατσε" η γέφυρα της Ταρτάνας
Συνελήφθησαν ένας 39 χρόνος άνδρας και μια 50χρονη γυναίκα
Το ΙΧ των χασισέμπορων
?Εξαρθρώθηκε, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο έλληνες ένας 39χρονος άνδρας και μια 50χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο μέλη του κυκλώματος (άντρες ηλικίας 29 και 20 ετών).
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, χθες (22-1-2012) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου Καρπενησίου (γέφυρα Ταρτάνας), εντοπίστηκαν δυο οχήματα, με τρεις συνολικά επιβαίνοντες (δυο και ένας αντίστοιχα).
Οι επιβαίνοντες, αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός του ενός οχήματος εγκατέλειψε το όχημα και συνελήφθη πεζός σε κοντινή απόσταση, ενώ το άλλο όχημα με τους δυο επιβαίνοντες κατάφερε τελικά να διαφύγει.
Ο συλληφθείς είναι έλληνας 39 ετών, ενώ στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά περίπου (112) κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε δέματα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ επιπλέον στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα κάνναβης 2,4 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 39χρονος είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, όπως και τα αλλά δυο άτομα που διέφυγαν της σύλληψης και λειτουργούσαν ως «προπομποί» του οχήματος του συλληφθέντα.
Πρόκειται για δυο ημεδαπούς 29 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ το όχημα που επέβαιναν είναι ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη στη συνέχεια, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία της βρέθηκαν επιπλέον (228) γραμμάρια κάνναβης και ακόμα δύο κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη των ερευνών το κύκλωμα προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι επίσης αναζητούνται.
Την αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου Ευρυτανίας,
Ο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου