Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣΦίλες και φίλοι του Συνδέσμου  
Το 2011 τελειώνει με την καταθλιπτική παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Χώρα μας για 2ο έτος.    Στη χρονιά που πέρασε αποδείχθηκε ολοκάθαρα προς τον Ελληνικό Λαό η ανικανότητα, η αφερεγγυότητα και η ανευθυνότητα του πολιτικού μας συστήματος. Η συνεχής διάσταση λόγων και έργων των πολιτικών προσώπων είναι ένα πλέον καθημερινό φαινόμενο που δημιουργεί χαρακτηριστικά εθνικής απογοήτευσης.
    Η πλήρης διάλυση της δημόσιας διοίκησης, το κλείσιμο χιλιάδων μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, το λουκέτο στα καταστήματα με την ανεργία να φθάνει στο 25%, η απόγνωση στους νέους καθώς βλέπουν τις νεανικές τους ελπίδες να διαψεύδονται οδυνηρά και η έξαρση της εγκληματικότητας συνθέτουν τις σύγχρονες συνθήκες του κοινωνικού βίου μας.
    Ως φυσικό επακόλουθο είναι οι πάντες στον τόπο μας, ακολουθώντας το ρεύμα της λαικής οργής, να καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα με προεξάρχοντες τους δημοσιογραφικούς παράγοντες, που χρόνια στήριξαν το σύστημα αυτό. Αλλά ακόμη και υπουργούς της προηγούμενης και τωρινής κυβέρνησης που δεν διστάζουν, με την κωμική παραδοξότητά τους, να παρουσιάζονται λάβροι κατά των κυβερνητικών επιλογών που υπηρέτησαν.
Από την εικόνα αυτή απουσιάζει η εθνική δύναμη που μπορεί υπεύθυνα και δημιουργικά να αναλάβει το τιμόνι της Πατρίδας μας.
    Το καλοκαίρι που πέρασε μιά ομάδα αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ανέλαβε με τόλμη την πρωτοβουλία, παρά τα συμπλέγματα που χρόνια το πολιτικό σύστημα είχε καλλιεργήσει, να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα. Πρωτοβουλία που έπρεπε άλλοι να είχαν αναλάβει πολύ πριν από αυτούς.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας,το νέο πολιτικό κόμμα, παρουσιάσθηκε την 21η Νοεμβρίου του 2011 στον Ελληνικό Λαό με σκοπό να παρέμβει δημοκρατικά στον πολιτικό βίο και να σταματήσει τον κατήφορο. Με την πολιτική δραστηριότητά του και την αποφασιστικότητά του έχει ήδη δημιουργήσει τις προυποθέσεις της μόνης υπεύθυνης, πατριωτικής και δημοκρατικής πολιτικής επιλογής στους πολίτες. Σύντομα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2012, ο Σύνδεσμος θα παρουσιάσει το πολιτικό του πρόγραμμα.
    Ωστόσο τα προγράμματα των επαγγελματικών πολιτικών κομμάτων υπήρξαν οι παγίδες των Ελλήνων ψηφοφόρων, διότι ουδέποτε τηρήθηκαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις τους. Από την επανίδρυση του κράτους και τις πολλά υποσχόμενες μεταρρυθμίσεις περάσαμε στην εξοργιστική απραξία και στην ατολμία και από το ένοχο « λεφτά υπάρχουν» περάσαμε στην υποδούλωση του ΔΝΤ και στην εξάρτηση των ξένων δανειστών.
    Η επόμενη χρονιά θα είναι χρονιά εκλογικής αναμέτρησης. Τα φαύλα πολιτικά κόμματα θα παρουσιασθούν εκ νέου με απατηλά προγράμματα , υποσχέσεις και γλυκιές συγγνώμες.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί τους πολίτες να κλείσουν τα ώτα τους στις νέες πολιτικές σειρήνες που αργά ή γρήγορα θα εμφανισθούν.
    Ας μας επιτραπεί να παραφράσουμε τους αξεπέραστους και αιώνιους στίχους του ποιητή μας « Ένα είναι το άριστο πολιτικό πρόγραμμα. Η αγάπη προς την Πατρίδα».
    Ευχόμαστε προς όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, που κατοικούν στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής, να διατηρήσουν ακμαίες τις ψυχικές τους δυνάμεις να αντιμετωπίσουν την ακόμη δυσκολότερη χρονιά του 2012 που έρχεται. Να συνειδητοποιήσουν ότι φθάνει το τέλος του υπάρχοντος μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος εξουσίας στην Πατρίδα μας και να εκτιμήσουν ότι σύντομα θα έρθει η ώρα της δικής τους αποφασιστικής παρέμβασής. Να πράξουν το καθήκον τους ακολουθώντας την πατριωτική φωνή της καρδιάς τους και να διαμορφώσουν οι ίδιοι την ελπίδα για τη συνέχεια στον ιστορικό δρόμο του πολιτισμού, της προόδου και της ευημερίας του Λαού μας.        
   
                                                                       Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2011
                                                                 Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
                                                                 του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας



Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ναυαρίνου 17, Αθήνα, 10680
e-mail: syndesmosee@syndesmosee.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Πανταζής  Βασίλειος      6936872219
Αναπληρωτής                     : Διαμάντης Θεόδωρος   6944989376    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου