Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012


Απαράδεκτη και ατιμώρητη ενέργεια Κίμωνα Κουλούρη!
Ορισμένοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα σύνδρομα που απέκτησαν τη δεκαετία του 1980 στις ημέρες της ηγεμονίας τους, όπως φανερώνει το απίστευτο όσο και απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ και αντί ο δράστης να βρίσκεται στο κρατητήριο για να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα, βρίσκεται στο σπίτι του…
Αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε λοιπόν με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ο πρώην υπουργός, Κίμων Κουλούρης, σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση, χθες στις 11.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής:
Τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρου αυτοκινήτου μάρκας Μερσεντές να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη. Ο οδηγός όμως, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο Κίμων Κουλούρης και συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο, δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε έναν εξ αυτών που είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στα πόδια.
Ο αστυνομικός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο Κίμων Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, που διενεργεί προανάκριση. Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη όσον αφορά τα πραγματικά περιστατικά, αφού στηριζόμαστε στην εκδοχή της αστυνομίας, εάν οι πληροφορίες απηχούν την πραγματικότητα, τότε ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να παταχθεί με χειρότερο τρόπο απ’ ότι ο κάθε απλός πολίτης, καθότι το παράδειγμα που έδωσε στην κοινωνία είναι απαράδεκτο, προκλητικό και εγκληματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου