Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012


«Έπιασαν» πέντε αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην περιοχή των Εξαρχείων, από τις αστυνομικές δυνάμεις τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 17, 20, 29 και 32 ετών αντίστοιχα, και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 22 ετών...
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, απείθειας, αντίστασης, εξύβρισης και παράβασης του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, την 22.35 ώρα χθες στην οδό Σόλωνος 108, ομάδα είκοσι περίπου ατόμων προσέγγισαν κατάστημα φαστ φουντ καθώς και κτίριο, όπου στεγάζεται Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός και έθραυσαν τους υαλοπίνακες πρόσοψης, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα.
Στη συνέχεια διέφυγαν προς την Πλατεία Εξαρχείων, καταδιωκόμενοι από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ενώ στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη καθώς και στην οδό Τζαβέλα επιτέθηκαν επανειλημμένα με πέτρες και άλλα αντικείμενα σε βάρος των αστυνομικών. Τρεις από τους συλληφθέντες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και μαντήλια, ενώ στην κατοχή ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο (σουγιάς).
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου