Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011


Μας απαγορεύουν να πάμε στα Ίμια;
Σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας NewsBomb σημειώνεται ότι ένας από τους βατραχανθρώπους που βρισκόντουσαν την ημέρα της κρίσης στα Ίμια, ο τότε Αντιπλοίαρχος Αρχηγός των Βατραχανθρώπων του Λιμενικού και σημερινός Υποναύαρχος εα, κ. Γ. Κλιτσόπουλος αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι υπάρχει απόρρητη διαταγή του αρχηγείου του Λιμενικού (με εντολή φυσικά των υπουργών Άμυνας και Ναυτιλίας) να μην επιτρέπεται η προσέγγιση στα Ίμια οποιουδήποτε ελληνικού σκάφους και επίσης να εμποδίζεται και να μην επιτρέπεται η άνοδος στα Ίμια οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη.
"Φοβερό και απίστευτό; Κι όμως διαταγή υπάρχει. Δεν μπορούμε δηλαδή όχι να πατήσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουμε τα Ίμια, μια καθαρά ελληνική βραχονησίδα. Τόσο Χατζηαβάτες είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Η διαταγή αυτή εκδόθηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη", τονίζεται στο δημοσίευμα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο ενώ το δημοσίευμα καταλήγει με την προτροπή αντί οι πολίτες να φωνάζουν στο Σύνταγμα για Γουδί και κρεμάλες να κινηθούν νομικά εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου