Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011


    Κάποιοι θάβουν υποθέσεις
Η δύναμη που ασκούσε ο Αλέκος Κοσμόπουλος ήταν τέτοια, που όπως λέγεται  όταν ήταν κρατούμενος, έβγαινε τις νύχτες κρυφά από τις φυλακές Κορυδαλλού για να διασκεδάζει στα μπουζούκια
Το Crimes on air όπως σας έχει προαναγγείλει ανοίγει το φάκελο με τους «Ανεξιχνίαστους φόνους» στην Αττική και όχι κατ’ ανάγκη με χρονολογική αλλά ούτε και με … ιεραρχική σειρά. Και φυσικά δεν θα μιλάμε [προς το παρόν] για τους φόνους σε επίπεδο «χαμηλής» εγκληματικότητας, αλλά για τα «συμβόλαια θανάτου» που έχουν εκτελεστεί στον ξακουστό κόσμο της νύχτας.
Θα σας μιλήσουμε για πρόσωπα πολύ γνωστά στις διωκτικές αρχές και που υποτίθεται πως κινούν ή κινούσαν όλα τα νήματα σχεδόν σε κάθε μορφή παρανομίας. Και που υποτίθεται πως η αστυνομία και για να γίνουμε πιο σαφής το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έπρεπε «πληροφοριακά» τουλάχιστον  να παίζει στα δάκτυλα. Ή μήπως υπάρχει λόγος σοβαρός και κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει;  Από την πρώτη φουρνιά λοιπόν  των επονομαζόμενων  «μπράβων» της νύχτας ήταν ασφαλώς ο Αλέκος Κοσμόπουλος, που δολοφονήθηκε  στις   8 Νοεμβρίου 2008. 
Οι δράστες με δυο όπλα πλησίασαν το αυτοκίνητο του Κοσμόπουλου, που ήταν σταματημένο σε φανάρι στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών και άνοιξαν εναντίον του πύρ. Ο Αλέκος Κοσμόπουλος που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για δολοφονία σερβιτόρου και  εκβιασμούς είχε αποφυλακιστεί το 2003. Την ενέδρα  του έστησαν, ο οδηγός και ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού. Ο Αλέκος δεν μπόρεσε να τραβήξει το πιστόλι του και το μόνο που πρόλαβε ήταν να ξεπηδήσει στο κάθισμα του συνοδηγού για να ξεφύγει από τα διασταυρούμενα δολοφονικά πυρά. Η Ασφάλεια Αττικής εξ όσων γνωρίζουμε έχει άγρια {;} μεσάνυχτα για την εκτέλεση Κοσμόπουλου.  
 Ή μήπως και αυτός,  είχε γίνει σε ορισμένους μυστικούς αστυνομικούς που επηρεάζουν τις έρευνες  «αντιπαθής» επειδή από «σεσημασμένος μπράβος» του Κολωνού, κατάφερε να έχει μετοχές σ’ ένα από τα μεγαλύτερα μπουζουξίδικα της Συγγρού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου