Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011


Οπλισμένοι και πιο επικίνδυνοι από ποτέ οι ληστές...
Το όπλο τελικά έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ των ληστών, και δεν το αποχωρίζονται.
Αρκετές ληστείες με ένοπλους δράστες σημειώθηκαν στην Αθήνα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση,οπλισμένοι ληστές χτύπησαν στο κεφάλι ιδιοκτήτη εστιατορίου στα Εξάρχεια....Επίσης είχαμε ακόμα...
Στα Σπάτα, όπου με την απειλή όπλου δύο δράστες ακινητοποίησαν οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου χρηματαποστολής και αφαίρεσαν μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στην Αργυρούπολη, στην οδό Αλεξιουπόλεως, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο Ο δράστης διέφυγε, αφού πυροβόλησε μία φορά εντός του καταστήματος, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και αναζητείται.
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online! Πατήστε εδώ
Επίσης ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 01.55 τα ξημερώματα, σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης 61, στην Κυψέλη.
Δυο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων κατάφεραν να αφαιρέσουν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους. 
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 02.15 τα ξημερώματα και σε οίκο ανοχής που βρίσκεται στην οδό Αντιοχείας 64, στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Δύο δράστες με την απειλή όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου