Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011


paremporio 1 «Ανθούν» το παρεμπόριο και οι τριτοκοσμικές συνθήκες έξω από την ΑΣΟΕΕ«Ανθούν» το παρεμπόριο και οι τριτοκοσμικές συνθήκες έξω από την ΑΣΟΕΕ
Σκηνές τριτοκοσμικής χώρας  της Αφρικής στην καλύτερη των περιπτώσεων εκτυλίσσονται έξω από την ΑΣΟΕΕ εξαιτίας της παραβατικότητας των αλλοδαπών αλλά και του παρεμπορίου που ανθίζει στα χέρια των λαθρομεταναστών προσφέροντας εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο, την στιγμή που ο Έλληνας έμπορος και πολίτης λιμοκτονεί.
Όπως καταγγέλλουν καθηγητές του Πανεπιστημίου με μαχαίρι επιτέθηκαν άγνωστοι σε φοιτητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης στην πύλη του πανεπιστημίου, ένα περιστατικό που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, όπως ανέφεραν.
«Η εγκληματικότητα τυλίγει πια ασφυκτικά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι δράστες αποθρασύνονται» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Οι διδάσκοντες καταγγέλλουν ακόμη ότι έμποροι γύρω από το Ίδρυμα το έχουν μετατρέψει σε «ένα άθλιο τριτοκοσμικό παζάρι», ενώ «οι ληστρικές επιθέσεις, οι παρενοχλήσεις και η εξαθλίωση, έγιναν για πολύ καιρό ανεκτά από την πολιτεία».
Οι καθηγητές κάνουν λόγο για μία κατάσταση που τους απελπίζει, μια δημόσια εικόνα αποκρουστική.  «Δεν είναι ανάγκη να χυθεί πρώτα αίμα για να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι το εκρηκτικό πρόβλημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.
Δίκιο βέβαια έχουν οι καθηγητές, αλλά με τη γάγγραινα της λαθρομετανάστευσης που έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, σε λίγο καιρό έτσι θα καταλήξει όλη η Αθήνα, λογω τόσο των ύποπτων κέντρων που δρουν εντός και εκτός Ελλάδος όσο και τη πρωτοφανούς βλακείας που ξεχειλίζει πραγματικά σε όσους στηρίζουν, προπαγανδίζουν και ενισχύουν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου