Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011


Βάζουν χαράτσια στους εργάτες, αυτοί που φέρνουν τους λαθρομετανάστες
Οι δωσίλογοι της κατοχικής κυβέρνησης που βάζουν τα χαράτσια είναι οι ίδιοι που θέλουν τις ψήφους των λαθροέποικων... μιας και οι Έλληνες ψηφοφόροι τους λιγοστεύουν επικίνδυνα. Παράλληλα οι μεγαλοεργολάβοι των καναλιών που μέσω των ρουφιάνων τους δημοσιοκάφρων προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο απαραίτητο είναι να...πληρώσουμε τα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους είναι οι ίδιοι που θέλουν να πείσουν (χωρίς επιτυχία) τον Ελληνικό λαό ότι η λαθρομετανάστευση είναι ευλογία και ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Είναι οι ίδιοι που κερδίζουν δισεκατομμύρια από τη μείωση των μεροκάματων στην οικοδομή απασχολώντας φτηνά εργατικά χέρια δηλαδή λαθρομετανάστες.
Χτες λοιπόν που εκδικαζόταν στο ΣτΕ τα χαράτσια και το λαθρονομοσχέδιο οι ''Δεν πληρώνω'' και οι λακέδες του καθεστώτος Κωνσταντίνου και ΑνταρCIA ήθελαν να πείσουν με τις κραυγές '' Μίσος ταξικό ξεφτύλες πατριώτες στην Εθνική Ενότητα είμαστε προδότες'' ότι η κατοχική κυβέρνηση πράττει σωστά που δίνει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες.
Τα δύο θέματα είναι κοινά. Και οι δύο νόμοι είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί και επιβλήθηκαν από τους ίδιους πολιτικάντηδες. Ο Ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία εναντιώνεται και στα χαράτσια και στο λαθρονομοσχέδιο. Το μόνο που καταφέρνουν αυτά τα θλιβερά μισθαρνά πιόνια της δωσιλογικής κυβέρνησης, που βρίζουν για τα μάτια του κόσμου, είναι να εκτίθονται όλο και περισσότερο στη κοινωνία αλλά και στους αφελείς που τους ακολουθούν. 
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε γιατί ξεμπροστιάζονται μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου