Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011


Τσιγάρα από το Μπαγκλαντές
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα και της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από εκμετάλλευση πληροφοριών αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών εντόπισαν στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, δύο (2) διαμερίσματα που διατηρούσαν οι συλληφθέντες, εντός των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Πέντε χιλιάδες εξακόσια εξήντα (5.660) πακέτα τσιγάρα διαφόρων μαρκών, χωρίς να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων και δεν ήταν εμφανής ο τόπος προέλευσης και κατασκευής τους.
Το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων εξήντα (860) ευρώ.
Στην κατοχή τους επίσης βρέθηκε και μία (1) κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη 26χρόνος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα σε έλεγχο που έγινε στον συλληφθέντα, στην οδό Λιοσίων βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν :
Τριακόσια ενενήντα (390) πακέτα τσιγάρα διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του Υπουργείου Οικονομικών και δεν ήταν εμφανής ο τόπος προέλευσης και κατασκευής τους.
Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου