Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011



ΣΟΚ! Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ": "Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου.
Θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού
Απόπειρα ομαδικής απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποίησε ομάδα κρατουμένων με επικεφαλής τους Π. Βλαστό και Μ. Νικολόπουλο. Η ιστορία ξεκίνησε στο χώρο του επισκεπτηρίου, την ώρα που 25 πολίτες είχαν πάει να επισκεφθούν συγγενείς τους. Τότε, οι Βλαστός, Νικολόπουλος και τρεις ακόμα κρατούμενοι...
ακινητοποίησαν πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπό την απειλή όπλου και μαχαιριού και τους έσυραν στο εσωτερικό της αυλής των φυλακών. Στη συνέχεια, άφησαν τους τρεις δεσμοφύλακες και κρατάνε δύο ομήρους. 
O ισοβίτης Παναγιώτης Βλαστός, είναι γνωστός από την υπόθεση από την απαγωγή του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου και ο Νικολόπουλος είναι ένας από τα δύο αδέλφια, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνωμοσία των πυρήνων της Φωτιάς”. Αυτήν την ώρα, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας και συγκεκριμένα ανδρών της ΕΚΑΜ οι όποιοι σπεύδουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, ενώ ολόκληρη η φυλακή έχει κυκλωθεί από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ.
Στις φυλακές σπεύδει και ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών, ενώ έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου