Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011


Τελικά υπάρχει σχέδιο ...Πολιτικών εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων !
Ο ΥΦΕΘΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά για Εύελπι και πραξικόπημα!
“Λάδι στη φωτιά” έριξε για το θέμα του Εύελπι και των όσων έγιναν στον αμφιθέατρο της Σχολής ,ο ΥΦΕΘΑ Κ.Σπηλιόπουλος!
(Δεν ξέρει απο σχολές και απο Ηγέτες ο... Σπηλιωτόπουλος )
Ο κ.Σπηλιόπουλος σε άλλη γραμή απ΄ αυτή του ΥΕΘΑ που λέει ότι “περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να ληφθούν αποφάσεις”,έδωσε άλλη διάσταση στο ζήτημα ,λέγοντας ”όλα αυτά δημιουργούν συνειρμούς ενδεχομένως πιο προχωρημένους και μας φέρνουν και στο παρελθόν, γιατί γεγονότα τέτοια και στο παρελθόν τα άφησαν κάποιοι άλλοι να έχουν μεγέθυνση. Γιατί να μεγεθυνθούν και να αυξηθούν; Δημιούργησαν προβλήματα στη χώρα μας. Η χώρα χρειάζεται υπερπροσπάθεια, χρειάζεται ασφάλεια και σιγουριά. Χρειάζεται ήρεμο κλίμα”. 
Ο κ.Σπηλιόπουλος αναφερόμενος στον Εύελπι είπε ότι “υπάρχει μια ιστορία για το συγκεκριμένο εύελπι” και έθεσε ζήτημα για τη διοίκηση της Σχολής αλλά και για τον πατέρα του Εύελπι: 
“Συμμετείχαν και άλλοι, δεν ήταν μόνος του. Συμμετείχαν με τη θέλησή τους ή όχι δεν έχει σημασία, συμμετείχαν όμως κι άλλοι σε αυτό το γεγονός”,είπε ο κ.Σπηλιόπουλος και πρόσθεσε ότι “δεν ενημερώθηκε άμεσα η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Αυτό αφορά βέβαια αυτά τα γεγονότα και αυτό αφορά τη Σχολή των Ευελπίδων”. 
Απαντώντας σε ερώτηση για τον πατέρα του Εύελπι που είναι εν ενεργεία ταξίαρχος,ο κ.Σπηλιόπουλος είπε: 
“Γι’ αυτό είπα στην αρχή ότι είναι σοβαρό το γεγονός αυτό και ανησυχητικό και ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να είναι ανησυχητικό και σοβαρό είναι και η ιστορία και η καταγωγή του εύελπι. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο”.
Κλείνοντας ο κ.Σπηλιόπουλος έδωσε μάλλον δραματικό τόνο λες και πρόκειται να γίνει …πραξικόπημα!
“Άρα λοιπόν έχουμε ευθύνη και εμείς που είμαστε εδώ στο Υπουργείο, αλλά πολύ περισσότερο και τα κόμματα θα έλεγα, αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός να μην επιτρέψουμε να ξαναρθούμε στο παρελθόν. Θα είναι μια τραγωδία για τη χώρα, γιατί ζήσαμε εκείνη την εμπειρία, είδαμε πού μας οδήγησε και είδαμε και τα αποτελέσματά της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου