Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011


ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ!
Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσαν ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και οι κ.κ. Κασσιμάτης, Μαριάς, κατά της νέας δανειακής σύμβασης, που -όπως ανέφεραν- παραβιάζει το διεθνές, ευρωπαϊκό δίκαιο αλλά κυρίως το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Ο κ. Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας, με τίτλο «Γιατί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου οδηγεί στην κατάλυση του ελληνικού κράτους», τόνισε ότι η χώρα κινδυνεύει, καθώς επιβάλλεται ένα «σχέδιο Ανάν» νέας μορφής, και προανήγγειλε τη σύσταση μιας νέας οργάνωσης, με όνομα «Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση». 
 Αυτή η οργάνωση θα κινηθεί γύρω από τους στόχους που ενώνουν όλους τους Έλληνες, προκειμένου: «Να κατακτήσουμε την εθνική ανεξαρτησία και την απαλλαγή από κάθε είδους δεσμά που μας καταδικάζουν και εμποδίζουν την ελεύθερή μας ανάπτυξη, σε όλους τους τομείς της εθνικής ζωής».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου