Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011


Ξυλοφόρτωσαν Πακιστανούς στον Μυλοπόταμο !..N
... Αντίποινα για τον στραγγαλισμός της Γιαγιάς ,απο τα δίποδα Αφγανά;
Ο ξυλοδαρμός τριών  λαθρομεταναστών από το Πακιστάν, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου,(να αγιάσει το χέρι τους ) έχει προκαλέσει ανησυχία στις διωκτικές Αρχές που φοβούνται αντίποινα στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας 76χρονης ηλικιωμένης στα Λιβάδια Μυλοποτάμου με δράστες δύο Αφγανούς και κίνητρο τη ληστεία.
Οι τρεις Πακιστανοί κοιμόντουσαν όταν, τα ξημερώματα του Σαββάτου, εισέβαλαν στο σπίτι τους, στο Πέραμα Μυλοποτάμου, άγνωστοι, οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα και αδιακρίτως με καδρόνια.
  Το περιστατικό έχει ανησυχήσει την Αστυνομία, η οποία φοβάται  αντίποινα στην άγρια δολοφονία της γιαγιάς από τα Λιβάδια.
Η γυναίκα χτυπήθηκε αλύπητα και στραγγαλίστηκε από δύο νεαρούς Αφγανούς, οι οποίοι διέμεναν δίπλα στο σπίτι της και μάλιστα είχαν κάνει κάποια μεροκάματα για λογαριασμό της. Οι δράστες σχεδίασαν τη δολοφονία όταν εντόπισαν το πλούσιο "κομπόδεμα" της ηλικιωμένης. Η δολοφονία της 76χρονης και η επίθεση σε βάρος των τριών Πακιστανών έχουν προκαλέσει τρόμο τόσο στις μικρές κοινωνίες των χωριών όπου ζουν μόνοι πολλοί ηλικιωμένοι όσο και στους αλλοδαπούς που ζουν στις περιοχές αυτές και εργάζονται στα χωράφια.
Υπάρχει βαρύ κλίμα καχυποψίας, με τους πρώτους να φοβούνται μήπως είναι ο επόμενος στόχος και τους δεύτερους να βρίσκονται υπό καθεστώς διωγμού από τις περιοχές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου