Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011


ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;;
Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σε σχολείο, με πρωταγωνιστή ένα μαθητή που έκανε μάθημα οπλισμένος!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε αίθουσα διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή (18-11-2011), αλλά η αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (21-11-2011) και ξεκίνησε αμέσως ανακρίσεις.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο καθηγητής έκανε παρατήρηση στον μαθητή και εκείνος, μπροστά στους συμμαθητές του, έβγαλε από την τσάντα το πυροβόλο όπλο που κουβαλούσε και τον απείλησε! Στην τάξη επικράτησε πανδαιμόνιο! Το μάθημα διακόπηκε και ύστερα από λίγο ο μαθητής ηρέμησε.
Ήδη έχουν δώσει καταθέσεις ο παθών εκπαιδευτικός, ο διευθυντής του σχολείου και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Μέσα στη μέρα, αναμένεται να κληθεί στην ασφάλεια και ο ανήλικος πρωταγωνιστής του επεισοδίου.
Για την υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο σε ελληνικά σχολεία, αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση ο σύλλογος καθηγητών μόλις ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα προανάκριση την οποία διέταξε η Εισαγγελία Ζακύνθου.
Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από ακόμα ένα πρωτοφανές σκηνικό σε σχολείο της Πάτρας. Εκεί, μαθητής μπήκε με τσιγάρο στο αυτί και η καθηγήτρια έχασε τον έλεγχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου