Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


Τρόμος οι ληστές στο Αρκαλοχώρι!
Έξαρση της εγκληματικότητας, με τα κρούσματα κλοπών να διαδέχονται το ένα, το άλλο! 
Οι μαρτυρίες από τους καταστηματάρχες σοκάρουν! Οι δράστες σε όλες τις περιπτώσεις εισέβαλαν σε καταστήματα που είχαν τζαμαρία στην είσοδο τους.
Στη μια από τις δύο περιπτώσεις, ο δράστης αφού έσπασε το τζάμι από παράθυρο μίνι μάρκετ, μπήκε σε αυτό και άρπαξε τα χρήματα που ήταν στην ταμειακή μηχανή καθώς και κάρτες τηλεφωνίας αξίας περίπου 800 ευρώ.
Ένα περιστατικό, το οποίο έγινε στις 6 το πρωί, όταν δηλαδή η κίνηση στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου έχει ξεκινήσει, αφού οι περισσότεροι είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι! Η ώρα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε ο δράστης φανερώνουν ότι πρόκειται για κάποιον αποφασισμένο και πιθανότατα αδίστακτο.
Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του, με δεδομένο ότι ο δράστης κόπηκε στα σπασμένο γυαλί και άφησε πίσω το dna του.
Εγκληματογόνος περιοχή!
Το Αρκαλοχώρι αποτελεί μια από τις περιοχές, στις οποίες έχει διοχετευθεί το εγκληματικό στοιχείο ΄άλλων περιοχών της κρήτης, που έχουν δεχτεί την πίεση της ΕΛ.ΑΣ. Έχει μετατραπεί δηλαδή σε μια εν δυνάμει εγκληματογόνο περιοχή, για αυτό και υπάρχει έξαρση στην εγκληματικότητα.
Έτσι οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες, έχουν πάψει να κοιμούνται ήρεμοι. Κλείνονται στα σπίτια τους και προσπαθούν να προφυλάξουν τις περιουσίες και τις οικογένειες τους, ζητώντας από την Αστυνομία, την καλύτερη δυνατή προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου