Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011


Λεφτά υπάρχουν: Μόνο για τους λαθρομετανάστες όμως
Την ώρα που τα δημοσιεύματα για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά σχολεία πληθαίνουν, ο Δήμος Ηρακλείου με χρήματα των Ελλήνων πολιτών προχωρά σε μια κίνηση πρόκληση οργανώνοντας δωρεάν μαθήματα για λαθρομετανάστες! Αυτά όταν από το Ελληνικά σχολεία λείπουν ακόμα και τα βασικά, όπως η θέρμανση!
Δελτίο τύπου Δήμου Ηρακλείου: “Δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας για γονείς μεταναστών μαθητών”
“Από 10 Δεκεμβρίου του 2011 και εξής, επαναλειτουργούν στο 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (Β. Ηπείρου 19, Δειλινά) τα τμήματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας για γονείς μεταναστών μαθητών της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, ΔΩΡΕΑΝ! Οι ενδιαφερόμενοι γονείς πρέπει να έχουν βεβαίωση του Δ/ντη του  σχολείου που φοιτά ο μαθητής.
Διαβάστε περισσότερα:  O δήμος Ηρακλείου, “έλυσε” όλα τα προβλήματα των ελλήνων δημοτών του και τώρα παρέχει και… “δωρεάν παιδεία” στους λαθρομετανάστες!!!
Θυμίζουμε: Διευθυντής δημοτικού σχολείου: «Κανένα σχολείο της περιοχής δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, για να αγοράσουν πετρέλαιο και να κάνουν απολυμάνσεις. Οι ευθύνες μετακυλίονται στους γονείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου