Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011


1.000 λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει τα κτίρια της Πειραϊκής-Πατραϊκής στην Πάτρα
Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες όλο και χειροτερεύει με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα να μαστίζει όλη τη χώρα. 
Μία από τις πόλεις που κατακρεουργείται ολοκληρωτικά από τους λαθρομετανάστες είναι η Πάτρα. 
Έτσι, οι τοπικές αρχές μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψαν ότι τα πρώην κτίρια της Πειραϊκής-Πατραϊκής είναι κατειλημμένα από 1.000!!! Φυσικά δεν επέλεξαν τυχαία τον χώρο, αλλά λόγω του ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το νέο λιμάνι.
Ακόμα βέβαια, η κυβέρνηση μας δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να τους συλλάβει όλους αυτούς. Το χειρότερο της όλης κατάστασης είναι ότι πέρα από τις ληστείες και τα κακουργήματα που διαπράττουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους σταματήσει είναι το πλήθος μολυσματικών ασθενειών που ο καθένας από αυτούς φέρει. 
Το κράτος μας θεωρεί «φασιστικό» όταν ο Έλληνας πολίτης αντιδρά στο ότι πλέον φοβάται να βγει ακόμα και από το σπίτι του ή να μπει σε ένα λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του εξαιτίας όλων αυτών.
Αντιμετωπίζουμε μια εγκληματική αδιαφορία απέναντι ακόμα και στα απλά δικαιώματα ενός Έλληνα πολίτη όπως είναι η ελεύθερη κυκλοφορία ή η δημόσια υγεία. 
Σε καιρούς χαλεπούς με την κατάντια από την οικονομική κρίση να έχει φτάσει τον Έλληνα κάτω από το όριο της φτώχιας, το ψευδοκράτος συνεχίζει το σχέδιο του για την κατατρόπωση του Ελληνικού Έθνους, σχέδιο σιωνιστών, και ως αποτέλεσμα ήδη να έχουμε μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, έκρηξη της εγκληματικότητας, καταβαράθρωση του βιωτικού μας επιπέδου και κίνδυνο ακόμα και από ασθένειες που πιστευόταν, για αιώνες, ότι είχαν εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου