Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011


Κανείς στην κυβέρνηση δεν βλέπει τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών;
Οι λαθρομετανάστες, το χαβά τους! Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, αυτοί έχουν βαλθεί να της δώσουν καίρια χτυπήματα, εγκληματώντας ασύστολα, ακόμα και μέσα από τις φυλακές. Και έχουμε και λέμε:
Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν την οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, Ρουμάνοι κακοποιοί. Ένας εξ αυτών πυροβόλησε ομοεθνή του, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.
Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών στον Ασπρόπυργο, οι οποίοι απήγαγαν μόνο το τελευταίο εξάμηνο τρεις ομοεθνείς τους, τους κρατούσαν φυλακισμένους σε οικίες που νοίκιαζαν στο Μενίδι και τους βασάνιζαν, προκειμένου να αποσπάσουν λύτρα από τους συγγενείς τους. Πλέον, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Στα Χανιά, απ' όπου και εφόρμησαν τα λαθρομεταναστευτικά τάγματα της Νέας Τάξης κατά της Νομικής Σχολής, συνελήφθησαν ένας Αλγερινός και ένας Τυνήσιος και αναζητείται ακόμα ένας Αλγερινός. Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη σωρείας κλοπών σε οικίες και αυτοκίνητα. Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Στο Στρατώνι Χαλκιδικής, συνελήφθησαν ένας Σύριος και τέσσερις Βούλγαροι, οι οποίοι αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε αστυνομικό 310 γραμμάρια αμφεταμίνης, την οποία έφεραν από τη Βουλγαρία. Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και τρία κυνηγετικά όπλα.
Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Αταλάντης Φθιώτιδας και μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ, ένας 46χρονος Σύριος, κατηγορούμενος για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και κλοπή αυτοκινήτου. Σε όχημα που είχε κλαπεί προ ημερών από τα Πετράλωνα, βρέθηκαν και συνελήφθησαν εννέα Ιρακινοί λαθρομετανάστες, τους οποίους ο Σύριος μετέφερε από τον Έβρο στην Αθήνα.
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα δύο νεαροί Αλβανοί, οι οποίοι διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο καταστήματα στην πόλη. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε άλσος της πόλης.
Ούτε στη φυλακή όμως κάθονται ήσυχα και αυτό για άλλη μια φορά αναδεικνύει την άμεση ανάγκη για απελάσεις. Άνδρες της ΕΛΑΣ, συνέλαβαν στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης 43χρονη γυναίκα, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες για λογαριασμό 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Πάτρας. Στην οικία της συλληφθείσας βρέθηκαν 1,84 κιλά ηρωίνης, μεγάλο χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία και ζυγαριά ακριβείας.
Πηγή:http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου