Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011


Καμαρώστε τους!
Ανάληψη ευθυνης για τον βανδαλισμο σχολειου - Ζωγράφου
"Λιγα λογια για τον βανδαλισμο του σχολειου μας...
 Δεν περιμενουμε την κοινωνια να εξεγερθει. Δεν περιμενουμε τους υποταγμενους μικροαστους να ''ξεσηκωθουν'' επειδη τους κοβουν τον μισθο και τα επιδοματα τους.Αποφασιζουμε να δρασουμε στο εδω και στο τωρα με καθε μεσο εναντια στη συγχρονη βαρβαροτητα.Εχουμε ως στοχο την καταστροφη αυτου του σαπιου κοσμου.
 Γι αυτο λοιπον αποφασισαμε να επιτεθουμε λυσσαλεα στον χωρο ο οποιος μας φυλακιζει καθημερινα και εχει ως ρολο την κατασκευη υπηκοων στο καθεστως: το σχολειο μας . Στον χωρο αυτο ερχομαστε καθημερινα σε αναμετρηση με τους καθηγητες-τσιρακια της εξουσιας και τους υποταγμενους συμμαθητες μας και θεωρουμε οτι βρισκομαστε σε διαρκη πολεμο.Πριν λιγες μερες αποφασισαμε να οξυνουμε αυτο τον πολεμο και επιτεθηκαμε με αγριοτητα στο σχολειο και επιχειρησαμε να το κατεδαφισουμε κρινοντας αυτη την πραξη ως απελευθερωτικη και επαναστατικη . Προκαλεσαμε πολλες ζημιες σε ολο τον χωρο του σχολειου προσπαθωντας να συντριψουμε απο τα θεμελια αυτον τον εξουσιαστικο θεσμο.
 Η δραση αυτη εγινε στα πλαισια του επαναστατικου ανταρτοπολεμου που μαινεται συνεχως.
 Κλεινουμε το ματι στο καλεσμα της Ε.Ο. Συνομωσια Πυρηνων της Φωτιας και τοποθετουμαστε ως κομματι της ΑΤΥΠΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ /FAI - ΦΡΑΞΙΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 
Χαιρετιζουμε ολους τους ενοπλους ανταρτες
ΑΣ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου