Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί κακοποιοί – Είναι οι ληστές με τα καλάσνικοφ;
Οι αστυνομικοί έπιασαν 3 Αλβανούς ηλικίας 25, 25, και 24 ετών οι οποίοι νωρίτερα έκαναν ένοπλη ληστεία στη Ραφήνα.
Χθες το απόγευμα οι συλληφθέντες, μαζί με τέταρτο συνεργό τους που αναζητείται, ''μπούκαραν'' σε μονοκατοικία στην περιοχή Ντράφι Ραφήνας, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 35χρονο ιδιοκτήτη και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ καθώς και ένα αυτοκίνητο.
Το περιστατικό αυτό σήμανε συναγερμό για την αστυνομία που ψάχνει για την περιβόητη συμμορία των ληστών και βιαστών με τα καλάσνικοφ.
Έτσι λίγες ώρες αργότερα στον Ν. Κόσμο, μετά από έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Β/Α Αττικής, Αθηνών, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, Άμεσης Δράσης, Τ.Α. Ν. Κόσμου, και Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν οι 3 νεαροί Αλβανοί που έκαναν την ληστεία στη Ραφήνα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο πολυκατοικίες στην περιοχή του Ν. Κόσμου, σε διαμερίσματα των οποίων κρύβονταν οι δράστες και τους συνέλαβαν. 
Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 περίστροφο Smith & Wesson με 10 φυσίγγια
1 πιστόλι TOKAREV με 11 φυσίγγια
2 μαχαίρια
7 κινητά
Διαρρηκτά εργαλεία
Γάντια κουκούλες, κράνη, αποκριάτικες μάσκες
Χρυσαφικά
Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ο 25χρονος Αλβανός είχε αποφυλακισθεί, με περιοριστικούς όρους από τις Δικαστικές Φυλακές Γρεβενών στις 24-12-2010, όπου εξέτιε ποινή 7ετούς κάθειρξης για κλοπές και άλλα αδικήματα, έχοντας εκτίσει το 1/3 της συνολικής ποινής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι βέβαιο πως οι δράστες βαρύνονται με σωρεία ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων και οι οποίες διερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου