Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011


Αλβανική ηρωίνη και κόκα από τη Σιέρα Λεόνε
Στα Πατήσια, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών [του Γιώργου Καστάνη] της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 23 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., αξιοποιώντας πληροφορία για αλλοδαπό, που δραστηριοποιείται στην πώληση ποσοτήτων ηρωίνης στο Κέντρο Αθηνών, σε μικροεμπόρους-χρήστες ναρκωτικών ουσιών οι οποίοι στη συνέχεια προμήθευαν άλλους χρήστες, μετά από σχετικές έρευνες εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και ακολούθησε η σύλληψή του.
Κατασχέθηκαν:
·        Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –310- γραμ.
·        Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
·        Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
·        Μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
·        Ένας (1) ηλεκτρικός αναδευτήρας.
Στην Κυψέλη,  από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Σιέρα Λεόνε, ηλικίας 33 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., αξιοποιώντας πληροφορία για αλλοδαπό, που δραστηριοποιείται στην πώληση ποσοτήτων κοκαΐνης στο Κέντρο Αθηνών, σε μικροεμπόρους-χρήστες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι στη συνέχεια προμήθευαν άλλους χρήστες, μετά από σχετικές έρευνες εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και ακολούθησε η σύλληψή του. Μεγάλο μέρος της ποσότητας κοκαΐνης που κατασχέθηκε, βρέθηκε σε συσκευασίες του 0,1 γραμμαρίου, τις οποίες τοποθετούσε στη στοματική κοιλότητα του ώστε να είναι εύκολη η κατάποσή τους σε περίπτωση ελέγχου από Αστυνομικούς.
Κατασχέθηκαν:
·        Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ  βάρους -18,3- γραμ.
·        Το χρηματικό ποσό των –410- ευρώ.
·        Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου