Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011


Aντι στο Καστελόριζο τους στέλνουν στο... Ναυτοδικείο (Φτού σας ρεζίλια τρωκτικά !)
 Θα ήθελα να ήμουνα από καμιά μεριά όταν θα  σφάζουν στο γόνατο τους Έλληνες οι Τούρκοι κομάντος ,  ο Χρυσοχοίδης θα επικαλεστεί την συνθήκη της Γενεύης; Σαν δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια ,αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια 'ολα εδώ πληρώνονται ...
Μετά αναρωτιούνται αν θα κόψουν τις συντάξεις των Αξιωματικών ! Aυτοί τους δικάζουν επειδή στενοχώρησαν τους Τούρκους,Αλβανούς και Σκοπιανούς KAI δεν θα κόψουν τις συντάξεις ; Αλήτες κερατά !
Μια από τις παρωδίες του Ελληνικού κράτους  εξελίσσεται από το πρωί στο Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου δικάζονται οι 39 άνδρες των ΟΥΚ μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από εκπρόσωπο του (Ελληνικού) Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).
Οι άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για  συνθήματα που φέρεται πως αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
Όπως υποστηρίζεται  στην ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου υπεβλήθη  παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπών των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά («Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου