Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011


Σοκ στο στράτευμα μετά την νέα μεγάλη μείωση μισθού
Ενώ όλος ο Στρατός αυτό τον καιρό ασκείται σε πεδία ασκήσεων και βολών, ενώ υπάρχει υψηλή ετοιμότητα λόγω των παιχνιδιών της Τουρκίας σε Αιγαίο και Μεσόγειο η...
πολιτική ηγεσία θέλοντας να ανταμείψει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε την μείωση μισθών από 160 ευρώ (για τους μισθούς των 700 ευρώ) και έως 260 ευρώ για τους μισθούς των 1500 ευρώ.
Όλος ο κόσμος του στρατού είναι ανάστατος, αφού αντι να ασκείται, πλέον είναι με το τηλέφωνο στο χέρι και προσπαθεί να έρθει σε διακανονισμό με ενοικιαστές, τράπεζες κλπ
Όλα αυτά συμβαίνουν όταν ενώ στο Στρατό οι ετήσιες αποδοχές έχουν περικοπεί πάνω από 50% (σωστά διαβάζεται πενήντα τις εκατό), όπως ανακοίνωσε το ΥΠ ΟΙΚ η εξοικονόμηση από τις περικοπές στη μισθοδοσία των δημοσίων είναι μόλις 3,8%. Καλά ρε παιδιά μόνο από εμένα έχετε κόψει?
Όλα αυτά συμβαίνουν όταν όπως ανακοίνωσε ο ΟΤΕ μετά από συνεννόηση με τους εργαζομένους θα τους κόψει 10% για τρία χρόνια και μετά το 2015 οι εργαζόμενοι θα ξαναπάρουν τα ποσά που έπερναν και πριν την περικοπή.
Ένα μεγάλο μπράβο στον ΟΤΕ και ένα μεγάλο ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ στον κ Μπεγλίτη που έχει καταφέρει να διαλύσει το στράτευμα.
Α και για να μην ξεχνιόμαστε αυτές οι νέες ξαφνικές περικοπές είναι ανεξάρτητες της νέας μεγάλης μείωσης με 20% επί των μισθών του δημοσίου που φυσικά θα εφαρμοσθεί πρώτα από τον Στρατό.
Ερώτηση στον λαλίστατο κ Μπεγλίτη.
Αυτό ήταν τελικά το ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών?
Να κόβουν τους μισθούς στο Στρατό όταν κόβουν σε όλους, αλλά και μεμονωμένα;
Πώς θα περάσει τον μήνα ο υπαξιωματικός με 500 ευρώ, όταν μόνο το ενοίκιο είναι 400 ευρώ;
Καληνύχτα κ Μπεγλίτη, όνειρα γλυκά από κάτι χαζούς που ασκούνται σε κάτι βουνά.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΔΩ!!
ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου