Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011


Ποιους εννοεί ο Πάγκαλος?-"Κλείνουν ξενοδοχεία γιατί τα κατέστρεψαν οι εκλεκτοί του Τσίπρα"
Που και που λέει και καμιά....αλήθεια να περνάει η ώρα.... 
Αφού άναψε φωτιές με μία δήλωσή του για το τέλος ακινήτων, από τα πυρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας.
"Δεν υπάρχει θέμα μονιμότητας του τέλους ακινήτων", σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν έχει σκεφθεί κάτι τέτοιο κανείς ούτε στο οικονομικό επιτελείο, ούτε στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε στη Βουλή, σχετική τροπολογία από τον έταιρο αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στο μεταξύ, η κόντρα του με τον πρόεδρο του ΣΥΝ φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς ανέφερε ότι "κλείνουν έντεκα ξενοδοχεία στην Αθήνα επειδή οι εκλεκτοί του κ. Τσίπρα τα κατέστρεψαν".
Στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, διέψευσε, επίσης, ότι μίλησε στον ελβετικό Τύπο για εργασιακή εφεδρεία.
Επικαλέστηκε, όμως, τον ΟΟΣΑ που εκτίμησε ότι το 10% των 700 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων δεν χρειάζονται. Άλλωστε, όπως σημείωσε, τα επόμενα 2-3 χρόνια 40 με 50 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα βγουν στη σύνταξη.
Το μέτωπο πάντως που άνοιξε με τους ελεύθερους επαγγελματίες παραμένει ανοιχτό, καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιμένει ότι μεγάλος αριθμός ελεύθερων επαγγελματιών κλέβει το δημόσιο.
Ποιους εννοεί εκλεκτούς τους Τσίπρα ο Πάγκαλος?
Τους κουκουλοφόρους ή τους λαθροκλέφτες που έχουν ρημάξει τους τουρίστες στο κέντρο?
Γιατί και οι κουκουλουφόροι,αλλά και οι λαθρομετανάστες εκλεκτοί και πολυαγαπημένοι είναι του Αλέξη.Πάντως όποιον κι από τους δυο εννοεί μέσα έπεσε ο Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου