Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011


Οι τελευταίοι 2 Ζητάδες που κάνουν περιπολία τα βράδια στην Αθήνα έπιασαν 2 πολύ επικίνδυνους Γεωργιανούς διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Κυψέλη
Τι κι αν έχουν απομείνει μόνο 2 Ζητάδες που κάνουν περιπολία στην Αθήνα?
Την Τετάρτη 13-9-11  το βράδυ ώρα 10:30 οι άντρες της ομάδας Ζ κατάφεραν και έπιασαν 2 από τους πιο επικίνδυνους διαρρήκτες Γεωργιανών που είχαν κάνει πάνω από 30 διαρρήξεις σπιτιών στην Κυψέλη. 
Έπειτα από σήμα που έλαβε η ομάδα Ζ για διάρρηξη σε οικία επί της οδού Κεφαλληνίας και Κυψέλης μετέβη στο σημείο.Εκεί όμως έγιναν αντιληπτοί από τους διαρρήκτες (από τους τσιλιαδόρους) οι οποίοι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης πιάστηκαν από ηλεκτρικά καλώδια....
στην πλευρά του ακάλυπτου και πήδηξαν από τον 3 όροφο προς τα κάτω.Για κακή τους τύχη όμως τα καλώδια δεν μείωσαν και πολύ την ταχύτητα πτώσης με αποτέλεσμα να σπάσουν και οι δυο κακοποιοί τα πόδια τους.Ύστερα σύρθηκαν προς μέρος του ακάλυπτου για να κρυφτούν.Μέχρι να πάνε οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν είχαν προλάβει να βγάλουν την κάρτα από το κινητό τους και την κατέστρεψαν για να μην εντοπιστούν οι άλλοι 2 ίσως και περισσότεροι συνεργάτες τους.
Κατα την έρευνα που έγινε οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από την μεθοδικότητα και τα πολύ προχωρημένα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν οι 2 Γεωργιανοί.
Είχαν σύνεργα που άνοιγαν σχεδόν την κάθε πόρτα με εργαλεία και κλειδιά που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες κλειδαράδες.Για την κάθε διάρρηξη χρησιμοποιούσαν ειδικά γάντια που να τους διευκολύνουν ακόμα και στην λεπτομέρεια και δεν αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι τακτικές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν είναι παρόμοιες με σχεδόν άλλες 30 περιπτώσεις διαρρήξεων.
Οι δυο δράστες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο και έπειτα θα μεταφερθούν στην ασφάλεια Αθηνών για ανάκριση.
Από την ασφάλεια της Κυψέλης αναζητούνται άλλα δυο άτομα που φέρεται πως είναι συνεργάτες των Γεωργιανών και δουλεύουν την μέρα που έγινε η σύλληψη ως τσιλιαδόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου