Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 73 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ.ΖΟΥΛΑ


ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 73 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ.ΖΟΥΛΑ
Λίγη λεβεντιά και θάρρος να παραδεχθείτε κάποιο λάθος σας ή δημοσιογραφικό «ολίσθημα» δεν θα έβλαπτε. (Ποιος την έχασε για να την βρει ο Ζούλας Στρατηγέ; )
Κύριε Ζούλα,
Με νέο δημοσίευμά σας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο «Απάντηση του Κωνσταντίνου Ζούλα», επιχειρείτε να απαντήσετε στα επικριτικά σχόλια και επιστολές διαμαρτυρίας πολλών αποστράτων συναδέλφων (βλέπετε στους εν ενεργεία απαγορεύεται η δυνατότητα αυτή) μεταξύ των οποίων εκτιμούμε και στην επιστολή διαμαρτυρίας του Συνδέσμου μας (Σύνδεσμος Αξκών ΣΣΕ,Τάξεως 1973) σχετικά με το προσβλητικό άρθρο σας στο φύλλο της 2-4-2011 με τίτλο "Με τα κρουασάν ..υπό μάλης".
Δυστυχώς και πάλι απαντάτε λέγοντας πολλά, ανούσια κατά την άποψή μας, προκειμένου να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Φαίνεται ότι δεν έχετε ή κάνετε πως δεν έχετε αντιληφθεί πως την οργή και αγανάκτησή μας δεν προκάλεσαν τα ευτελή επιχειρήματα και οι εμπειρίες σας ως σμηνίτη αλλά, οι θέσεις και απόψεις σας ότι «ο Στρατός είναι η χειρότερη εκδοχή του Δημοσίου» και ότι «η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει».
Την όλη επιχειρηματολογία σας ,για να καταλήξετε και πάλι στην αρχική σας άποψη, τη στηρίζετε αυτή τη φορά όχι μόνο στη προσωπική σας εμπειρία που ως σμηνίτης «υπηρέτησε» (λούφαρε θα έλεγαν πολλοί ) σε κάποιο γραφείο της Αεροπορίας, αλλά έρχεσθε αφελώς προς επιβεβαίωση να προσθέσετε και τις «παρατηρήσεις» του ναύτη, γιού του Υποναύαρχου ε.α. Ιωάννη Κουντουριώτη, που και αυτός «υπηρέτησε κατά τα γνωστά» σε κάποιο γραφείο του Ναυτικού .
Ασφαλώς ως έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος, όπως τουλάχιστον θέλετε να εμφανιζόσαστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το να προσπαθεί κάποιος να κρίνει «εξ όνυχος τον λέοντα» αποτελεί φασιστική νοοτροπία στην οποία με την απάντησή σας επιμένετε.
Λίγη λεβεντιά και θάρρος να παραδεχθείτε κάποιο λάθος σας ή δημοσιογραφικό «ολίσθημα» δεν θα έβλαπτε. 
Για το ΔΣ του Συνδέσμου Αξκών ΣΣΕ Τάξεως 1973
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Γηραλέας
Αντιστράτηγος (ε.α)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου