Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011


Οι δίσκοι έπαιζαν κόκα
Σε ταχυδρομικό δέμα μέσω Γερμανίας με εγκέφαλο Νιγηριανό στην Αθήνα
Οι παλιοί κλασικοί  δίσκοι βινυλίου, όπου ήταν τοποθετημένη σε σακουλάκια με κάτασπρη κοκαΐνη
Στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διευθύνει ο Γιώργος Κασκάνης στο πλαίσιο επιχείρησης ελεγχόμενης μεταφοράς – παράδοσης ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από έγκριση του κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Νιγηρίας και Σομαλίας, ηλικίας 33 και 23 ετών αντίστοιχα, για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης στην Χώρα μας. 
Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν να κατέχουν δύο (2) ταχυδρομικά δέματα, προερχόμενα από Γερμανία, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης. Τα προαναφερόμενα δέματα παραδόθηκαν στους ανωτέρω αλλοδαπούς παραλήπτες από εταιρεία ταχυμεταφορών. Η κατασχεθείσα ποσότητα ήταν επιμελώς κρυμμένη σε νάιλον συσκευασίες, τοποθετημένες σε δίσκους βινυλίου. 
Ο συλληφθείς 33χρονος αλλοδαπός, για λογαριασμό του οποίου έγινε η εισαγωγή, αποτελεί ηγετικό μέλος οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή στη Χώρα μας με την μέθοδο ταχυδρομικών δεμάτων, ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωίνης. Από προανάκριση που διενήργησε η Υ.Δ.Ν., πρόεκυψε η εμπλοκή του σε παρόμοιες υποθέσεις εισαγωγής ναρκωτικών στη Χώρα. 
Κατασχέθηκαν: 
Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -528- γραμμ.
Τέσσερις –4- δίσκοι βινυλίου, εντός των οποίων ήταν επιμελώς κρυμμένη η ναρκωτική ουσία.
Τρία –3- κινητά τηλέφωνα.
Το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.
Ένα –1- πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού και δύο –2- πλαστά Υπηρεσιακά Σημειώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου