Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011


Βόμβα ΣΤΕ: παράνομη η ψήφος των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΓΑ
Ένας Πακιστανός κάτοχος δελτίου αιτήσαντος ασύλου, δηλαδή ένας υπό αναγνώριση πρόσφυγας, από αυτούς που έρχονται εξ ανατολάς, λένε ότι είναι πρόσφυγες και παίρνουν δελτίο αιτήσαντος ασύλου μέχρι να εξετασθεί το αίτημά τους και να διαπιστωθεί, ότι λένε ψέμματα εννιά στις δέκα φορές, εισέβαλε στο Δήμο κατοικίας του, ζητώντας απαιτητικά..
από τον υπάλληλο να του ανανεώσει την άδεια εργασίας του η οποία είχε λήξει πριν μήνες.
Επίσης ζήτησε απαιτητικά να του δώσουν χαρτί ότι είναι γραμμένος στον Ο.Γ.Α., πράγμα το οποίο δεν υφίστατο αφού διασταυρώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία.
Του ζήτησαν να φύγει, δεν έφευγε και εξακολουθούσε τις παράλογες απαιτήσεις του με έντονο ύφος, μέχρι που ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Αποχώρησα από το Δήμο γιατί τελείωσα τη διεκπεραίωση της δικής μου υπόθεσης, έμαθα ότι ο Πακιστανός έφυγε πριν έρθει η Αστυνομία αφού του είπαν οι υπάλληλοι ότι θα εξετασθεί και η άδεια διαμονής του από την Αστυνομία αν είναι γνήσια ή πλαστή.
Σκέψη προκαλεί το γεγονός πώς είναι δυνατόν να έρχονται από τόσο μακρυά χωρίς να μας ρωτήσουν αν τους θέλουμε, αν μπορούμε να τους δεχθούμε στη χώρα μας και επί πλέον απαιτούν από την Ελλάδα τα πάντα, από ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δουλειά, επιδόματα ΟΑΕΔ, και ό,τι άλλο σκεφτούμε.
Οι συμπατριώτες μας που τους δίνουν τέτοιον αέρα, ξεπουλάνε τη χώρα μας φθηνά φθηνά στους ξένους, εξ αιτίας αυτών ζούμε μέσα στην ανασφάλεια και την ανεργία που κι αν ακόμα δεν μας έχει αγγίξει, την αισθανόμαστε γύρω μας καθημερινά, έχουν εξαθλιώσει τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας, το μέλλον της Ελλάδας.
Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι φιλεύσπλαχνοι για το καλό της τσέπης τους, συμπατριώτες μας που τους δίνουν μαύρα μεροκάματα.
Κάποια μέρα πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν για όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου