Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011


ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?
Το ερώτημα αυτό προέξυψε ύστερα από πολύ σκέψη και από ανάλυση των σκηνών του βίντεο.
Καταρχήν η στοχοποίηση μας έγινε πρώτα από τα μπλοκ του σύριζα και του ανταρσύα, μέλη των οποίων με γνωρίζουν από τις γενικές συνελεύσεις όπου έρχονται για προπαγάνδα. 
Από εκεί και πέρα κατά την διάρκεια της τρίωρης πολιορκίας μας ακούγονταν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα από δύο μεγάλες ντουντούκες που ήρθαν στην είσοδο της στοάς οι οποίες δεν ανήκουν στους αναρχικούς. Υπάρχει επίσης η ανάρτηση ατόμου στο intymedia που καμαρώνει ότι μόλις ο “κόσμος” κατάλαβε ότι επιχειρούν να μας απεγκλωβίσουν έγινε επίθεση. 
Τέλος στην αρχή του επίμαχου βίντεο φαίνεται ο λόγος της σύλληψης του Μέλους του Ναρ και του ανταρσύα Καυκαλά. Ο “ειρηνικός” αυτός διαδηλωτής επιτίθεται και τραβάει την ασπίδα άνδρα των ΜΑΤ της διμοιρίας που επιχειρεί να μας βγάλει από την στοά!
To ερώτημα λοιπόν μπαίνει επίσημα και περιμένω απάντηση: Ήταν μόνο οι αναρχικοί κουκουλοφόροι που ήθελαν να μας σκοτώσουν; Ακόμη και να μην συμμετείχαν ενεργά τα μέλη των αναφερόμενων κομμάτων, υποστήριζαν τους δράστες; Τελικά συνεχίζουν να θέλουν να μας σκοτώσουν όπως δηλώνουν ανοιχτά οι αναρχικοί; Δείτε από το 1:30 και ύστερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου