Τρίτη 14 Ιουνίου 2011


Στέφανος Χίος και η εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ εναντίον της σύνταξης ΟΓΑ των Βορειοηπειρωτών
Στη εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ του kontra CHANNEL με τον Στέφανο Χίο, τηλεφώνησε στον αέρα μια Αλβανίδα, ονόματι Α.ΔΕΡΒΑΛΑ (δηλαδή DERballa), με αποκλειστικό σκοπό να καταγγείλει το γιατί οι Βορειοηπειρώτες παίρνουν τη σύνταξη του ΟΓΑ από το Ελληνικό κράτος. Προσοχή, όχι γιατί δεν παίρνει η ίδια (και πως θα μπορούσε άλλωστε), αλλά το γιατί οι "λεγόμενοι Βορειοηπειρώτες" την λαμβάνουν.
Μας κυνηγάνε στην Αλβανία, μας κυνηγάνε και εδώ!
Σαν να μην έφτανε αυτό, και το πάνελ του αξιότιμου Χίου ακόμη και ο ίδιος, ελαφρά τη καρδία ασπάστηκε τη θέση της Αλβανής και άρχισαν να καταγγέλλουν από κοινού τους Βορειοηπειρώτες.
Το πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας δεν είναι οι λίγοι Βορειοηπειρώτες που ορθός λαμβάνουν τη σύνταξη του ΟΓΑ - αν θέλουμε φυσικά να έχουμε εξωτερική πολιτική και να κρατάμε Θερμοπύλες στα πάτρια εδάφη. Το πρόβλημα είναι οι χιλιάδες Αλβανοί που με πλαστογραφίες και παρανομίες παίρνουν την ίδια σύνταξη, δηλώνοντας Βορειοηπειρώτες, έτσι από τις λίγες χιλιάδες γερόντων, που κράτησαν ψηλά τη σημαία του Ελληνισμού στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας του Χότζα, με τους "Ελληνοποιημένος" Αλβανούς ο αριθμός πολλαπλασιάζεται, μήπως η καταγγέλλουσα έχασε τη σύνταξη που παράνομα λάμβανε...
Ντροπή είναι η μόνη λέξη μου για τους συντελεστές της εκπομπής, που δηλώνουν και πατριώτες!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ για Βορειοηπειρωτικά Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου