Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011


Ο Καμίνης πήρε 15 ποδήλατα για την Δημ.Αστυνομία και πλήρωσε 12.000 ευρώ..800.
800 ευρώ για κάθε ποδήλατο πλήρωσε ο Καμίνης
Επιβεβαιώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης τη δαπάνη 48.000 ευρώ για την εκπόνηση μελέτης που αφορά στην προμήθεια αυτοκινήτων, καθώς και τη διάθεση 12.000 ευρώ για την αγορά 15 ποδηλάτων από τη Δημοτική Αστυνομία. Υποστηρίζει, όμως, ότι ...
«δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση σπατάλης - αντιθέτως μάλιστα πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση χρηστής και διαφανούς διαχείρισης», χωρίς ωστόσο να αιτιολογεί αυτό το συμπέρασμα.
Ο δήμαρχος αναφέρει ότι η βοήθεια του Τύπου στην προσπάθεια εξορθολογισμού και ελέγχου των δαπανών είναι "ευπρόσδεκτη" και κάνει λόγο για ξεκάθαρη θέση, ότι δεν θα γίνει δεκτή καμία περίπτωση κακοδιαχείρισης. "Αν επισημανθεί, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω", προσθέτει. 
Δηλώνει ότι η δημοτική αρχή έχει περικόψει πολλά έξοδα στο Δήμο και τους φορείς που υπάγονται σε αυτόν, έχει μειώσει δραστικά τον προϋπολογισμό και κάνει "εξονυχιστικό έλεγχο" στις δαπάνες. "Σέβεται το δημόσιο χρήμα και τιμά την εμπιστοσύνη των πολιτών", αναφέρει. 
Σχολιάζοντας όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της "Ε" για τα δημοτικά τέλη, ο Γ. Καμίνης σημειώνει ότι σε σχέση με τα τέλη που είχαν εισπραχθεί τον περασμένο Απρίλιο, διαπιστώνεται πτώση της τάξης του 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου