Τρίτη 31 Μαΐου 2011


Καμίνης, Κακλαμάνης και Μιχαλολιάκος καταδικάσανε την επίθεση "δημοσιογράφου" κατά πολίτη με ...εντομοκτόνο!!
Το πιεσόμετρο δώρο του egersis στη Μαρίνα...Μη μας πάθει τίποτα και μας στερήσει το άφθονο γέλιο που μας χαρίζει απλόχερα!!!
Στην αρχή του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων καταδικάστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από τους Καμίνη, Κακλαμάνη και Μιχαλολιάκο η ενέργεια της γνωστής "διακτινιζόμενης δημοσιογράφου" να επιτεθεί με εντομοκτόμο κατά κατοίκου του 6ου διαμερίσματος στην διαρκεια του διαμερισματικού συμβουλίου.
Η καταδίκη αυτή έριξε πλερέζες στους συνδυασμούς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιας και πιστεύαν πως...
η συγκεκριμένη κυρία θα τύχει κάλυψης και δεν θα αναφερόταν η ενέργεια της!
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη; και αν ευσταθούν αυτά που ακούγονται...ποια θα είναι η αντίδραση της έδρας σε τυχόν μάρτυρα που θα καλέσει η υπεράσπιση να ισχυριστεί πως δεν πρόκειται για επίθεση αλλά...πως όντως υπήρχε κατσαρίδα στο δημοτικό κτίριο και η δημοσιογράφος είχε πρόχειρο εντομοκτόνο στην τσάντα της...με το οποίο την κυνηγούσε και κατα λάθος έριξε στην κάτοικο!!
Είναι πραγματικά κωμικοτραγική ιστορία...αλλά θα είναι ακόμη περισσότερο, όσο περνά ο καιρός και η ΕΣΗΕΑ δεν αντιδρά!
εκτός αν η ΕΣΗΕΑ δέχεται πως ο δημοσιογράφος εκτός από μπλοκ σημειώσεων και μολύβι...θα πρέπει να φέρει μαζί του και ...εντομοκτόνο! http://egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου