Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ οι εν Ελλάδι «απεργοί πείνας»


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ οι εν Ελλάδι «απεργοί πείνας»
Το 2006 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ένας 46χρονός άνδρας, ο Agasi Vartanyan, ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ αποχής από το φαγητό επιζώντας επί 50 συνεχόμενες μέρες χωρίς φαγητό. Στην αρχή της προσπάθειας του ήταν 100 περίπου κιλά και στο τέλος της προσπάθειας του είχε χάσει 30 κιλά, όχι από αφυδάτωση, αφού για να συντηρηθεί έπινε μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά.
Πόσο μικρός πρέπει να αισθάνεται αυτή τη στιγμή αυτός ο φέρελπις recordman από την στιγμή που στην Αθήνα έχουμε τουλάχιστον 87 άτομα που τον κερδίζουν “για πλάκα”. Διαβάζουμε λοιπόν ότι μετά από 60 ημέρες (!!!!!) απεργίας πείνας οι 87 Αφγανοί που βρίσκονταν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών κατάφεραν να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους από την ελληνική (;;;) κυβέρνηση. Όχι ένας, αλλά 87 recordmen λοιπόν στην Αθήνα, μικρέ και ποταπέ Agasi! 87 recordmen που όχι μόνο κατατρόπωσαν το ρεκόρ σου νικώντας την “αντίσταση” μιας ολόκληρης κυβέρνησης, αλλά ακολούθως φωτογραφήθηκαν όλο σφρίγος ενώπιον του δημοσιογραφικού φακού.
Όχι σαν εσένα που έχασες 30 κιλά στην διάρκεια αυτής της προσπάθειας. Στην χθεσινή εορταστική συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε όλο το σύστημα για να δηλώσει την “αντισυστημική”του αλληλεγγύη. Από όλα αυτά βέβαια προκύπτει ένα βασανιστικό quiz το οποίο απαιτεί άμεσα λύση!


1. Η κυβέρνηση νομίζει ότι μας δουλεύει;


2. Οι αλληλέγγυοι νομίζουν ότι μας δουλεύουν;


3. Οι λαθρομετανάστες νομίζουν ότι μας δουλεύουν;


4. Οι απανταχού “μεταναστοφάγοι” που φοβούνται μην πεθάνει κανένας νομίζουν ότι μας δουλεύουν;


5. Οι δημοσιογράφοι με τα ρεπορτάζ τους νομίζουν ότι μας δουλεύουν;


6. Όλα τα παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου