Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΖΟΙ ΣΑΝ "ΚΥΡΙΟΙ"


Ζάκυνθος:Χτυπάει  κόκκινο η εγκληματικότηταΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΖΟΙ ΣΑΝ "ΚΥΡΙΟΙ"
Δύο άτομα, με καπέλα στο κεφάλι και ακάλυπτο πρόσωπο, παραβίασαν την πόρτα σπιτιού που βρίσκεται στο Μεγαλώνι των Βολιμών και εισέβαλαν στο σπίτι, την ώρα που το ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, κοιμόντουσαν
Η οικογένεια ξύπνησε από το θόρυβο που προκλήθηκε, και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο δράστες, οι οποίοι απειλώντας τους με ένα κυνηγητικό όπλο, τους απόσπασαν 450 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και έναν υπολογιστή λάπτοπ.
Αργότερα, οι δύο φερόμενοι ως αλλοδαποί δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγαν πεζοί.
Άξιο αναφοράς είναι, ότι η παραβιασμένη οικία είναι απομονωμένη. 150 μέτρα τη χωρίζουν από τα υπόλοιπα σπίτια του χωριού, πράγμα που διευκόλυνε αρκετά τους δράστες.
Θετικό είναι, ότι οι δράστες δεν επιτέθηκαν στην οικογένεια. Παρόλα αυτά η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές.
Η αστυνομία έχει συλλέξει αποτυπώματα και έχει βρει στοιχεία που έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στα ίχνη τους.
Άλλες δύο κλοπές έχουν καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας, στην περιφέρεια της Ζακύνθου.
Ειδικότερα, άγνωστοι εισέβαλαν σε μαγαζί που βρίσκεται στα Πηγαδάκια Ζακύνθου και έκλεψαν κομπρεσέρ και γεωργικά εργαλεία, ενώ στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου εκλάπη, επαγγελματικό πιεστικό μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου