Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και κατοίκων στην παρέλαση του Ρεθύμνου


http://www.newsit.gr/files/Image/00-ARTEMIS/25-03-2011/resized/1492786_533_355.jpgΈνταση μεταξύ διαδηλωτών και κατοίκων στην παρέλαση του Ρεθύμνου
Μικροεπεισόδια και προσαγωγές φιλάθλων του ΣΥΡΙΖΑ και ενός "φωτογράφου" τους,δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης του νομού.
Η ένταση προκλήθηκε όταν συριζαιοι προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, πράγμα που ενόχλησε τους υπόλοιπους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο. (Καλά στη σφηκοφωλιά του ΠΑΣΟΚ πήγατε να κάνετε μαγκιές) ..Διαμαρτυρήθηκαν λοιπόν και δημιουργήθηκε επεισόδιο το οποίο έληξε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.Έγιναν κάποιες προσαγωγές διαδηλωτών,μαζί και ενός που φωτογράφιζε τους αστυνομικούς.Του κατασχέθηκε η κάμερα προσωρινά,μέχρι να διαγραφούν όλες οι φώτο που τράβηξε κατά τα επεισόδια.Μετά του την επέστρεψαν και καθώς αυτός όπως και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.
"Τα παιδία παίζει…", σχολίασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανόλης Όθωνας, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο. "Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αρκεί να την εκφράζει με τρόπο κόσμιο, χωρίς να δημιουργεί επεισόδια, τα οποία δεν αρμόζουν στη σημερινή μέρα", δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, που παρέστη στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου